Priscas Travel Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Svenska resebyrån Priscas Travel AB startade 2013 av Zimbabwe-födda Priscilla Billgert. Priscas Travel erbjuder inspirerande resor i alla budgetklasser, från shoestring till mer kostsamma äventyr. Priscas Travel arrangerar gruppresor, safariturer och expeditioner till cirka 120 olika länder men är särskilt specialiserade på resor till Afrika. Resebyrån månar om att bidra med jobb till lokalbefolkningen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Priscas Travel:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos PriscasTravel.com.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1429&redirect=http%3A%2F%2Fpriscastravel.com%2Fpromotion

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka / månad. Rabatten gäller utvalda erbjudanden hos Priscas Travel. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Priscas Travel erbjuder resor med destinationer i Ecuador, Brasilien och Argentina i Sydamerika, till Nord- och sydpolens Antarktis och Arktis, Kanada och USA, Egypten, Marocko, Iran, Israel och Jordanien i Mellanöstern och Nordafrika, Grekland och Italien i Europa, Australien, Nya Zeeland, Guatemala, Costa Rica, Sydafrika, Tanzania, och Kina, Thailand, Indien, Vietnam i Asien. Priscas Travels resor är indelade i olika kategorier (skrivna på engelska) baserade på aktiviteter och svårighetgrad. Resebyrån erbjuder cirka tusen resor som varar från en vecka upp till en månad. I culture/history-kategorin är kinesiska muren till fots ett av resealternativen, ett annat är rundtur bland palats och flytande trädgårdar i nya destinationen Burma. I kategorin ”festivals” arrangerar Priscas Travel resor till ”Day of the dead” i Mexico, Naadam-festivalen i Mongoliet, karnevalen i Rio de Janeiro, och halloweenfirande i Transylvanien. Familjekategorin innehåller resor till Burma, Kina, Indien, Vietnam, Costa Rica, Kuba och Peru. Övriga resekategorier är bland annat yachtbased adventures, rafting, small group, wildlife/nature, camping, och local living. Bland resebyråns nyheter finns cykling i Kina, tolv dagar off the trail från Kuala Lumpur till Bangkok och flodkryssning på Ganges, Indien.

Priscas Travel AB följer Kammarkollegiets regler i Sverige och resenärerna är försäkrade. Priscas Travel finns tillgängliga på telefon och via mail. Resebyrån accepterar betalsätt som kort, faktura och delbetalning. Flygresan till och från Sverige ingår inte priset på resorna på priscastravel.com

Priscas Travel AB har sitt säte i Uppsala.