Prima Travel Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Prima Travel är en svensk researrangör som specialiserat sig på resor där resenären är aktiv, genom att vandra och cykla. Företaget startade 1986 och är i dag en av de ledande researrangörerna av aktiva resor i Skandinavien.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Prima Travel:

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka / månad.

Se gärna om du istället hittar någon rabattkod hos exempelvis Expedia.

Prima Travel producerar själva sina resor och i utbudet finns vandringsresor, vinvandring, pilgrimsvandring, cykelresor, långfärdsskidresor, och båtcykling – cykelresor med boende på båt. Kunder kan välja destinationer i Europa som till exempel Kroatien, Italien eller runt Medelhavet, eller längre bort som Sydafrika, Bhutan, eller Karibien. Nyheter för i år är vandringar på Teneriffa, Sardinien och Kuba.

Företaget samarbetar med ett sjuttiotal erfarna, uppskattade reseledare och guider som på de flesta resmålen är svenska. På ett fåtal orter är lokala engelsktalande guider anlitade. I Prima Travels reseutbud kan man välja bland resor i alla svårighetsgrader, från lugna vandringar som passar alla med normalkondition till mer krävande expeditioner. I researrangörens utbud kan man också välja resor utan guide, och ta sig runt på egen hand. Cykelresor till Andalusien eller Mallorca, eller vandring i Cotswold eller på Cran Canaria är exempel på resor utan guide. På reseföretagets webb finns en sida med skalor över resornas svårighetsgrader och tips på utrustning. Företaget satsar på det småskaliga resandet vilket innebär att man undviker de stora kedjorna och istället handplockat familjeägda hotell, restauranger och vingårdar. Prima Travel ser maten som en del av resande och det närodlade, lokala har en given roll på deras resor.

Resepaketen hos Prima Travel är heltäckande och inkluderar oftast flyg, transfer, hotell, guide, vandringar och cykelturer, inträden och måltider. Kunder som bokar paketresor hos Prima Travel får alltid en Trygghetsgaranti och företaget har ställt resegaranti genom Kammarkollegiet. Prima Travel logotyp

Så använder du en kampanjkod hos Prima Travel

  1. Använd huvudmenyn eller sökverktyget för att hitta en resa.
  2. När du hittat en resa som du vill boka, klickar du på den röda knappen med texten "Boka resa".
  3. Du får nu se en sammanfattning med avgångar och priser på den valda resan.
  4. Välj den avreseort och det pris som passar dig och klicka sedan på "Boka".
  5. Nu kommer du till en sida som visar en sammanfattning på din valda resa. Här ska du först ange antal personer och vilken rumstyp du vill ha.
  6. Nedanför tillvalen för antal personer och rumstyp står det "Eventuell kampanjkod" med en textbox intill.
  7. Fyll i din kampanjkod i denna textbox och klicka sedan på "Gå vidare".
  8. Din kampanjkod ska nu vara aktiverad och rabatten ska ha dragits av från totalpriset.
  9. Du kan nu gå vidare och slutföra din resebokning hos Prima Travel.