PinAround Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-25% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Pinaround är ett svenskägt företag som är verksamt sedan 2016 och säljer väggkartor med pins i varierande design och storlekar. Företagets affärsidé är att erbjuda en annorlunda och samtidigt funktionell inredningsdetalj för hemmet eller kontoret. Kartorna trycks på en X-board och är 100 % miljövänliga och återvinningsbara. Det går att välja mellan klassiska världskartor, svartvita Pinaround-kartor, eller beställa en helt egen design. Pinaround skräddarsyr kartor utifrån dina önskemål och mått.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från PinAround:

Alla rabatter och rabattkoder hos PinAround.se

5-25% rabatt, 50-300kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

track.double.net/click/?channel=52988&program=1621

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se PinArounds startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Förutom kartor har Pinaround ett brett utbud av pins i en mängd olika färger. Det går att beställa allt från rosa pins till guld- och silverfärgade pins för en lite lyxigare look på din karta. Alla kartor och pins tillverkas i deras fabrik i södra Sverige.

Leverans sker normalt inom 2-6 vardagar och sköts av DB Schenker. Betalning kan göras med betal- och kreditkort (Visa / Mastercard), eller PayPal. Gratis frakt erbjuds vid köp över 100 kr. 14 dagars ångerrätt gäller från det att varan har mottagits.