PHAX Swimwear Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-60% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Phaxswimwear.se är webbshopen för det exklusiva bikinimärket Phax Swimwear. Phax Swimwear säljs i webbshopen men har även återförsäljare i fysiska butiker, bland annat NK i Stockholm. Phax Swimwear har funnits sedan 1991 och är känt för sina bikinis med bra passform samt att varje plagg är unikt, materialet klipps ur ett vävt tygstycke.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från PHAX Swimwear:

Alla rabatter och rabattkoder hos PHAX Swimwear

10-25% rabatt, 50-200kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

link

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se PHAX Swimwears startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Två gånger om året lanserar Phax Swimwear nya bikinikollektioner med 200 unika bikiniplagg, en kollektion för vintermodet och en för sommarmodet. Varje kollektion är inspirerad av en mystisk historia. Varumärket Phax Swimwear tillverkas i colombianska Medellin i Sydamerika och säljs i butiker och online i över 40 länder världen över. Sedan 2013 finns även barnkollektionen PHAX kidz för de minsta i åldern 2-12 år.

I Phax Swimwears utbud finns bikinimodeller som pushup, bandeau, halterneck och triangel samt baddräkter och strandplagg som passar både för stranden och festen. I webbutiken finns även ”behind the scene”-videor, och en blogg om sommaren, resor och information om de senaste trenderna inom bikinis och strand-accessoarer.

PHAX Swimwear logotyp

PHAX skandinaviska kontor ligger i Umeå. PHAX Scandinavia är också generalagent och äger rättigheterna till varumärket i Norge, Finland, Sverige och Danmark. PHAXswimwear.se accepterar betalsätt som faktura (Klarna), delbetalning (Klarna), kortbetalning, Paypal, Swish. Fraktkostnaden är 49 SEK inom Sverige och det är fraktfritt på alla beställningar över 1200 SEK. Vid leverans utanför Sverige tillkommer frakt motsvarande postens avgifter. Alla produkter finns i lager så leveranstiden är snabb och tar normalt 1-5 dagar. Alla beställningar som görs före 15.00 på vardagar skickas samma dag. PHAX Swimwear skickar sina paket med Posten Sverige AB samt DHL. Företaget uppfyller kraven för trygg e-handel.