Partykungen Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-85% rabatt & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Partykungen.se är en maskerad- och festtillbehörsbutik på nätet. Företaget grundades i Gävle 2009 och har sedan dess vuxit till att bli en väletablerad webbshop för maskerad- och festtillbehör med ett stort utbud av festartiklar, bartillbehör, maskeradkläder och roliga prylar. Här kan man köpa allt som har med fest att göra, som ballonger, inbjudningskort, engångsdukningar, fyrverkerier, rökmaskiner, girlanger, bardiskar, isformar, dryckesglas, flasköppnare, hembryggning, glowsticks och drinkmixar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Partykungen:

Inga rabattkoder för tillfället.

Se gärna om du hittar någon rabattkod från ett liknande företag här på Tripwise, exempelvis Teknikmagasinet.

För den som ska på maskerad finns ett enormt utbud av utklädnader, som till exempel hattar, peruker, smink, färgade linser, masker, rekvisita, skor, hela dräkter, accessoarer och smycken. På Partykungen.se finns också ett stort utbud av roliga och praktiska prylar, som sällskapsspel, kläder, leksaker, datortillbehör och skämtartiklar, allt från mindre kända och kända varumärken som Disney, Star Wars, Angry Birds, World of Warcraft och Nintendo. Partykungen.se är certifierad av Trygg e-handel och levererar varor till Sverige, Finland och Danmark. Partykungen.se har 10 anställda och en årlig omsättning på ca 50 miljoner kronor.

Rabattkod, erbjudanden och kampanjer

Partykungens logotyp Letar du efter webbutiker med bra kampanjer och nedsatta priser på maskeradprodukter, festtillbehör och andra roliga produkter är Partykungen antagligen ett av de absolut bästa valen. Partykungen har alltid specialpriser och rea på utvalda delar av sortimentet. Här behöver du verkligen inte gå och vänta på att någon speciell rea ska starta en viss tid på året, utan oavsett när du surfar in på Partykungen.se kan du räkna med att det är rea på delar av sortimentet. Inne i Partykungens ständigt pågående rea kan du göra stora fynd och rabatterna kan vara uppåt 80-90 procent. Utöver rean händer det att Partykungen har speciella kampanjer. Dessa kampanjer skiftar ständigt och finns inte alltid tillgängliga, men vanligtvis handlar det om rabatter på utvalda delar av sortimentet eller fri frakt under specifika datum. Förutom en ständigt pågående rea och skiftande kampanjer, har Partykungen ibland olika rabattkoder tillgängliga. Dessa rabattkoder förekommer utspritt över året och brukar kunna spara ytterligare lite extra pengar. Vanligtvis finns det två typer av rabattkoder från Partykungen. Antingen är det en fast summa eller en procentuell rabatt som dras av från slutpriset. Utöver dessa två typer av rabatter, har Partykungen ibland även rabattkoder som ger en fri frakt eller någon typ av present / extra produkt på köpet.