Parrot Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 15-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Parrot är ett franskt företag som tillverkar trådlösa produkter som drönare samt produkter för smartphones, bilar, surfplattor. Företaget grundades 1994 av Christine M De Tourvel, Jean-Pierre Talvard och Henri Seydoux och har cirka 950 anställda.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Parrot:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Parrot.com.

VISA RABATTKOD

www.anrdoezrs.net/links/7792256/type/dlg/https://www.parrot.com/se/en/catalog/outlets

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Parrot. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

I Parrots e-shop finns ett utbud av drönare, minidrönare, trådlösa hörlurar, högteknologiska blomkrukor och kit för bilar. I avdelningen ”drones” hittar man drönarmodellerna Disco, Bebop2, AR Drone 2.0 och tillbehör till dessa som till exempel kameror, batterier, motorer, propellrar och vingar. Avdelningen minidrones innehåller sju olika minidrönare med namnen Mambo, Swing, Airborne Night, Airbornde Cargo, Jumping race, Jumping night, Hydrofoil samt tillbehör och instruktionsvideor. Kategorin ”audio” innehåller Parrots trådlösa hi-tech-hörlurar i olika färger. Modellen Zik 3 är framtagen i ett samarbete med designern Philippe Starck och är kompatibel med smarta klockor, har trådlös laddare och adaptiv ljudkontroll med kmera. De högteknologiska smarta Parrot-blomkrukorna i kategorin ”plants” är försedda med ett självbevattningssystem. I kategorin ”car kits” finns hands-free kit, röststyrt hands-free-kit samt Parrot Asteroid Smart som är en multimedia bilradio med touch screen, telefon, appar, GPS, music, internet, kamera streaming.

Betalmetoder i e-shopen är kreditkort som Visa, Mastercard, American Express eller Paypal.

Parrot.com erbjuder kunder som köper drönare två års garanti och gratis frakt.