Notlagret Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Notlagret är en webbutik med alla sorters noter för alla typer av musikutövare. Företaget startade år 2006 i Borås som en hobbyverksamhet men började snabbt växa och i dag är butiken av de populäraste notbutikerna på nätet. Sedan 2013 ägs verksamheten av Lyson AB.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Notlagret.se:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Notlagret.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=779&redirect=https%3A%2F%2Fwww.notlagret.se%2Frea-pa-noter%2F

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Notlagret. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Notlagret.se säljer svenska och utländska noter för både amatörer och proffs och har över 70 000 titlar i sitt sortiment. Utbudet består av notböcker och sångböcker, läromedel och övningsböcker, instruktions-DVD och CD, noter för kör, notböcker med låtar från kända artister och band, notböcker med hit-samlingar, julsånger, musik för barn och mycket annat. Bland bästsäljarna finns till exempel Olja Gjeilo: Sunrise Mass, Michael Aaron Pianoskola, Really Easy Piano-Disney Hits, The Gig Book – Bob Dylan. För kunder som lär sig ett instrument har notlagret.se läroböcker för bland annat gitarr, klarinett, piano, trumpet, trombon, tvärflöjt och sopranblockflöjt. För de som redan behärskar ett instrument till exempel violin, har notlagret.se noter från enkel nivå till avancerade konsertstycken samt pop, klassiskt, jazz och swing. Pianospelare kan välja bland tusentals titlar som inkluderar genrer inom film/TV, pop, klassiskt och folkmusik.

På notlagret.se navigerar man genom startsidans sökfunktion eller de klickbara kategorierna Notböcker & Sångböcker, Läromedel & Övningsböcker, Instruktions-DVD & CD. Letar men efter en viss artist eller kompositör klickar man på aktuell bokstav i startsidans alfabet. Ett snabbt klick på bokstaven B visar till exempel noter med Bach, Backstreet Boys, Beatles och Erykah Badu. Under fliken ”fyndshop” har notlagret.se en lagerrensning med 50 % rea på hundratals titlar. Kundtjänsten på notlagret.se är tillgänglig via mail, - notlagret.se svarar inom en vardag, telefon eller genom att vanligt brev. Notlagret.se är även aktiva på Facebook.

Notlagret.se använder sig av betalningsalternativen kort, direktbetalning, faktura, delbetalning, via Klarna Checkout. Det går även att betala via bankgiro. Notlagret.se har en fast fraktkostnad på 19 SEK på alla beställningar inom Sverige. Frakt sker genom Posten och tar normalt 1-3 dagar. Företaget har sitt säte i Borås.