Nordic Choice Hotels Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Med hotellkedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Calrion Hotel, Clarion Collection, och Nordic Hotels & Resorts är Nordic Chioce Hotels en av Nordens ledande hotellkedjor och de har över 13 000 anställda i Skandinavien och Baltikum.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Nordic Choice Hotels:

Inga rabattkoder från Nordic Choice Hotels för tillfället.

Se gärna om du istället hittar en Hotels.com-rabattkod.

På Nordichotels.com kan du enkelt och smidigt boka hotellrum i Sverige, Norge och Danmark. Det är enkelt att hitta hotell på Nordic Choice Hotels hemsida, redan på förstasidan kan du skriva in destination och datum för din resa för att hitta lediga hotellrum som passar dig. Sökträffarna presenteras sedan både på en karta och i en lista med pris och snittbetyg från Tripadvisor. Du kan välja att sortera träffarna efter avstånd från till exempel flygplatsen eller citykärnan eller efter pris och omdöme.

För företag erbjuder Nordic Choice Hotels företagsavtal med rabatter och möjlighet för anställda att boka själva till rabatterat pris för både små och stora företag. De har också möjlighet att hjälpa till att planera och anordna konferenser och möten i olika lokaler och miljöer. Nordic Choice Hotels logotyp