MyLoan Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

MyLoan är ett företag som erbjuder jämförelse- och förmedlingstjänster inom privatekonomi med fokus på privatlån. MyLoan startade 2010 och har sedan dess haft 200 000 kunder. MyLoans tjänster syftar till att hjälpa sina kunder till en enklare och bättre privatekonomi. MyLoan står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låne- och försäkringsförmedling.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från MyLoan.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos MyLoan.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se MyLoans startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

MyLoan erbjuder låntagaren en kostnadsfri tjänst där långivarna får konkurrerara om låntagaren. Låntagaren får ta del av långivarnas erbjudande och välja det alternativ som passar bäst. Genom MyLoan görs endast en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men ansökan behandlas av ett flertal banker och långivare. Kunden kan använda MyLoans förmedlingstjänst genom att logga in på Mina Sidor och ta del av bankernas och de andra långivarnas erbjudanden. Därefter väljer kunden det alternativ som passar bäst. Kunden förbinder sig inte till något förrän denne skickat in signerade lånehandlingar till banken eller långivaren. MyLoan erbjuder även kostnadsfri hjälp från sina lånehandläggare.

MyLoan är en del av Insplanet koncernen med Insplanet AB som moderbolag. Insplanet grundades 1999 och är noterat på Nasdaq Omx med Bonnier koncernen som största ägare.

MyLoan har omdömet ”bra” hos Trustpilot, baserat på 1 528 omdömen. Kundtjänsten är öppen måndag – torsdag 08:00 – 17:00 , och fredag 08:00 – 16:00.