Mustang Cyklar Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Mustang är ett klassiskt svenskt cykelföretag som startade för nästan hundra år sedan. Grundaren Carl Liljeberg startade företaget 1923, då under namnet Trelleborgs Velocipedfabrik med visionen att tillverka cyklar till folket av hög kvalitet för ett bra pris. Den första cykelmodellen fick namnet TV och såldes i den egna cykelaffären. 1947 tillverkade företaget den första cykeln som hette Mustang och den gjorde succé.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Mustang.se:

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda cyklar och cykelprodukter hos Mustang.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

I dag har Mustang bytt ägare och större delen av cykelförsäljningen sker på nätet men visionen är densamma som när företaget startade: cyklar av hög kvalitet för ett bra pris. Sortimentet på Mustang.se består av damcyklar, herrcyklar, barncyklar, cykeltillbehör och outletprodukter. I utbudet av damcyklar finns Mustangs klassiska 3-växlade, men även 7-växlade och 8-växlade cyklar. En klassisk 3-växlad damcykel kostar 4395 SEK. Mustang-cyklarnas ramar är tillverkade av stål och styret, styrstam, vevarmar, sadelstolpe och nav i aluminium. Cyklarna har hand- och fotbroms, rostfri kedja, dubbelbottnade aluminiumfälgar och rostfria ekrar. Lås, cykelkorg, och belysning ingår i priset. Herrcyklarna kostar från 4095 SEK för en klassisk 3-växlad, med hand- och fotbroms, rejäla däck, dubbelbottnade aluminiumfälgar och rostfri kedja. Herrcyklarna finns som 7-växlade, 8-växlade upp till 27-växlade modellen City avenue som är designad för långdistansare eller cykelpendlare.

Mustang.se logotyp

Mustangs cyklar levereras till kundens dörr 98 % färdigmonterade. På samtliga cyklar från 24” och uppåt är allt färdigmonterat förutom tramporna som kunden får montera själv med hjälp av manualen som medföljer. Det går också att ladda ner manual via hemsidan. Alla som köper en mustangcykel får en cykelhjälm och ett cykelverktygsset från Bacho. Fraktpriset är 195 SEK för hemleverans. Fria returer gäller vid köp av cykel. Vid köp av övriga produkter är fraktkostnaden 49 SEK. Normal leveranstid är 2-9 arbetsdagar och leverans sker med DHL. Kunder har öppet köp i 30 dagar och två års garanti. Mustangs kundtjänst nås via telefon eller mail och är öppen kontorstider. Betalningssätt är faktura, kort eller med direktbetalning.