Munera Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Munera är en butik med prylar, presenter och inredning. Munera AB startade 2009 i liten skala med lager och kontor i en privatbostad och har i dag växt till att vara fysisk butik i Ulricehamn, Västra Götaland samt onlinebutik.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Munera:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Munera.

VISA RABATTKOD

www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=2918&pid=24335

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda kampanj-produkter hos Munera. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Munera har ambitionen att ha ett utbud av annorlunda, ovanliga och framför allt roliga prylar och presenter och förhoppningen att de kommer att uppskattas under en lång tid.

Muneras sortiment är tänkt att passa till festliga tillfällen, högtider men också till att förgylla vardagen med. Här finns allt från doppresenter, klockor, heminredning, scrapbookingprylar till doftljus och rökelse. Sortimentet i Muneras onlinebutik är indelat i tre huvudkategorier: presenter, inredning och aroma, med ett stort antal underkategorier. Bland underkategorierna finner man trädgårdsdekorationer, tavlor, leksaker, barnkläder, gravdekorationer, klockor, smycken, smyckeskrin, tobak, snus, souvenirer med svenskt tema, material till scrapbooking, servetter, aroma/rökelse, doftljus och vanliga ljus. Utöver detta har munera.se ett stort utbud av fantasyprodukter till inredning som drakar, änglar, älvor, drömfångare,troll, häxor och dödskallar. En annan intressant underkategori är hälsa och skönhet med handgjorda tvålar, manikyrset, filtar, massageoljor och vetevärmare. Den största kategorin på munera.se är heminredninskategorin som är fullmatad med brickor, dörrmattor, muggar, fotoramar, lådvinsställ, kakfat, korgar, fotohållare, ljussläckare, nyckelskåp, termometrar, vinhållare, kuddar och mycket, mycket annat. I kategorin ”säsong” kan man köpa prylar, dekoration och presenterna till årets stora högtider som påsk, halloween, jul, alla hjärtans dag. På sidan kan man även ta del av nyheter och se vilka produkter som är populära(råtobak, ängla-prylar, fotoramar, ölstövel, Vinspelet, smyckesskrin och en drakspegel).

Munera logotyp

Munera har 30 dagars öppet köp. Frakten kostar 49 SEK men är gratis om man handlar för över 499 SEK. Leveranstiden är cirka 1-3 arbetsdagar. Betalningsalternativ är Klarna faktura (fakturaavgift 25 SEK) förskottsbetalning, Payson eller direktöverföring.Muneras kundtjänst nås via telefon, kontaktformulär eller mail och är öppen vardagar 10-16.