MQ Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 20-40% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Precis som många andra svenskar har du säkert någon gång i livet, på ett eller annat sätt, varit i kontakt med en MQ-butik. Har du inte varit inne och handlat något så du kanske åtminstone passerat en MQ-butik på ett köpcenter eller på en gågata i någon svensk stad.

20% rabatt på damkläder

20% rabatt eller mer på damkläder hos MQ.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(232028)a(2454700)g(21195838)url(http://www.mq.se/dam/sale/)

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda damkläder hos MQ. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

20% rabatt på herrkläder

20% rabatt eller mer på herrkläder hos MQ.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(232028)a(2454700)g(21195838)url(http://www.mq.se/herr/sale/)

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda herrkläder hos MQ. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

MQ har länge varit en av Sveriges största aktörer inom försäljning av modeprodukter och har butiker över hela landet. Företaget grundades redan 1957 och har genom åren haft en enorm tillväxt. Totalt finns det över 100 butiker och omsättningen uppgår årligen till runt 1,5 miljarder kronor. MQ har även en kundklubb med över 500 000 medlemmar.

Utöver de ca 120 fysiska butikerna bedriver även MQ handel på Internet via sin nätbutik MQ Shop Online. Inne på MQ Shop Online (MQ.se) finns ett brett sortiment av kläder, accessoarer och andra modeprodukter från flera välkända varumärken. Vanligtvis är utbudet större i nätbutiken än i de fysiska butikerna och dessutom är det inte ovanligt att olika nyheter och nya kollektioner först dyker upp på MQ Shop Online. Något som också är väldigt bra med MQs näthandeln är att det alltid är fri frakt om du väljer att skicka varorna till en MQ-butik istället för ett postombud. Behöver du vanligtvis åka till stan för att hämta ut ditt paket hos Posten kan du alltså lika gärna hämta ut det i din lokala MQ-butik för att slippa att betala frakt.

MQ rabatter och kampanjer

På Mq.se kan man beställa kläder från en mängd olika toppmärken till väldigt låga priser. Här hittar man kollektioner från Filippa K, Saint Tropez och Lacoste. Bli medlem i deras kundklubb och ta del av exklusiva förmåner och spännande erbjudanden. Varje gång du shoppar på Mq.se samlar du dessutom poäng som ger bonus på framtida köp. Ju mer du shoppar desto större och bättre förmåner får du ta del av. Du får också förtur på MQ reor och attraktiva rabatter samt fri frakt på alla dina köp. Med MQ Mastercard får du poäng när du handlar både hos och utanför MQ. Anmäl dig redan idag och belönas med 500 poäng direkt. Det enda som krävs är att du anger din epost-adress och telefonnummer på Mq.se. MQ rabattkoder är dock sällsynt. De flesta rabatter dras oftast automatiskt och kan vara upp till 50 % på vissa produkter i rea-katalogen.

Snabbfakta om MQ

 • En av Sveriges största aktörer inom försäljning och marknadsföring av modeprodukter.
 • Ca 120 butiker i landet.
 • Bedriver även e-handel på MQ Shop Online
 • Produkter från ca 60 varumärken.
 • Alltid fri frakt till MQ-butiker
 • Omsätter årligen över 1,5 miljarder SEK.
 • Kundklubb med över 500 000 medlemmar
 • Grundades 1957

Så använder du en MQ-rabattkod

 1. Gå in på MQ Shop Online (www.mq.se)
 2. Välj ut de varor som du är intresserad av och lägg dem i varukorgen (SHOPPING BAG).
 3. Klicka på "SHOPPING BAG" och därefter på "TILL KASSAN-knappen".
 4. Du kommer nu till kassan där du kan se en sammanfattning på din beställning.
 5. I samma grå ruta som beställnings-sammanfattningen står det även "Eventuell rabattkod" med ett textinmatningsfält under.
 6. Skriv in din rabattkod i detta textfält och klicka på "OK".
 7. Din rabattkod aktiveras nu och rabatten kommer att dras av från slutpriset.
 8. Du kan gå vidare och slutföra din beställning hos MQ.

MQs logotyp