Däckvaruhuset Molway Rabattkod / Kampanjkod 2019 | Rabatt & Fri frakt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Däckvaruhuset Molway säljer däck och fälgar online. Företaget finns på nätet sedan 1998, och har däckverkstad och lager utanför Landskrona. I det stora utbudet av däck och fälgar finns produkter som sommardäck, vinterdäck, offroaddäck och kompletta hjul.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Däckvaruhuset Molway:

Minst 10-25% rabatt + Fri frakt

Fri frakt på hela sortimentet och minst 10-25% rabatt hos Däckvaruhuset Molway.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Däckvaruhuset Molway. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Varorna kommer från kända märken som Michelin, Continental, Dunlop, Nokian Tyres, Toyo Tires, Pirelli, Hankook, Goodyear, Bridgestone, Yokohama och BFG Goodrich. Här finns också ett sortiment av däcktillbehör, som hjulbultar, muttrar, låsmuttrar, låsbultar, navringar, spacers och centrumkåpor. De flesta däcken som säljs på Dackvaruhuset.se är mindre än ett år gamla. Är däcken mer än tre år gamla står det utskrivet på hemsidan. Fraktkostnaden och miljöavgifter ingår i alla priser. Vid köp av kompletta hjul ingår alltid montering av däcken på fälgarna samt balansering. Den som vill kan också boka tid för montering av sina nya däck på Däckvaruhuset Molways däckverkstad. Molway Däck & Fälg AB, som driver Dackvaruhuset.se, har 5 anställda och en årlig omsättning på cirka 30 miljoner kronor. Molways logotyp