Modekungen Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Modekungen startades av ett gäng modeintresserade svenskar 2008 med målsättningen att erbjuda trendiga kläder, skor och accessoarer till låga priser med snabb leverans och kundservice dygnet runt. Företaget har kontor i Hong Kong, Kina, på Bali i Indonesien och i Sverige.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Modekungen.se:

15% rabatt

15% rabatt hos Modekungen.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Gäller när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Modekungen. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

Minst 10-30% rabatt

Minst 10-30% rabatt hos Modekungen.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Modekungen. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

Modekungen.se har 1600 varor i lager. I sortimentet finns kläder, skor, smycken, väskor, kepsar för både dam- och herrgarderoben. Företaget uppdaterar sitt sortiment varje dag. I webbshopen finns kategorierna dam, herr, rea, nya produkter, alla produkter, och en lookbook. Utöver det stora sortimentet av lagervaror har Modekungen ett eget lifestylebrand MDKN® med specialdesignade och handgjorda kläder, accessoarer, motorcyklar och hjälmar. Modekungen gör även ett digitalt bildbaserat magasin som det går att bläddra i på hemsidan.

Modekungen logotyp

Företaget har en kundtjänst som är öppen dygnet runt. Betalningssätt är Paypal och kort samt delbetalning med ränta. Lagervaror skickas inom 1-3 dagar efter beställning. Webbshopen har en säkerhetscertifiering från Geo trust och har genomgått en verifikationsprocess hos Paypal.