MM Sports Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-70% Rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

MM Sports är en svensk hälsobutik med webbshop och åtta fysiska butiker i Sverige. Sedan starten 2002 har man vuxit till att bli en av Nordens största leverantörer av kosttillskott och träningskläder.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från MM Sports:

Inga rabattkoder tillgängliga. Se gärna om istället hittar en rabattkod hos exempelvis Stylepit.

På mmsports.se kan man shoppa hemifrån ur det breda sortimentet av kosttillskott, hälsokost, träningsredskap, träningskläder, hygienprodukter och sporttillbehör. Här finns produkter som proteinpulver, aminosyror, sportdrycker, antioxidanter, måltidsersättning, muskelbildare, vitaminer, detoxkurer, livsmedel, hälsokost till husdjur, produkter för gravida och ammande, plåster och sårvård, receptfria läkemedel, hantlar, skivstänger, kettlebells, träningsmaskiner, underkläder, träningstoppar, träningsskor, träningshandskar, väskor, vattenflaskor och shakers, tävlingstillbehör, tvättmedel, handdukar, böcker, hopprep, tandskydd, benskydd, huvudskydd, boxninghandskar, och mycket mer, allt från kända varumärken som Body Science, Vitargo, Jacked, Mivitotal, Powertec, Eleiko, Better Bodies, Inov-8, Adidas, Nike och Gasp. MM Sports fokuserar främst på bra priser, hög kvalitet, kundvänlig service och snabba leveranser. MM Sports AB har 46 anställda och en årlig omsättning på nära 300 miljoner kronor. En filial finns i Norge.

MM Sports logotyp

Rabattkod, erbjudanden och kampanjer

Är du ute efter att få så bra pris på hälsokost och andra träningsprodukter ska du verkligen se till att besöka MM Sports. MM Sports har ständigt olika kampanjer och erbjudanden på utvalda produkter och det finns en hel del pengar att spara om du väljer att köpa specifika kampanj-produkter hos MM Sports istället för hos andra aktörer på marknaden. Inne i MM Sports webbutik finns det en egen kategori som är tillägnad olika kampanjer och erbjudanden. Här finns allt i från månadens kampanj till utförsäljningsrea på olika produktgrupper och priserna kan vara sänkta med allt i från några få procent till uppåt 80-90 procent. Utöver de ständigt skiftande erbjudandena och kampanjer händer det även att MM Sports ger ut olika rabattkoder. Fördelen med dessa rabattkoder är att det brukar bli rabatt oavsett om du köper prisnedsatta produkter eller produkter till ordinarie pris. Vanligtvis brukar en rabattkod från MM Sports ge en fast summa eller en procentuell rabatt. En rabattkod som ger en fast summa kan exempelvis ge 100 kronor i rabatt när du handlar för över 300 kronor medan en procentuell rabatt kan ge 10-15 procent på ett helt köp. Att MM Sports ger ut rabattkoder är relativt ovanligt, men när det väl händer brukar det finnas mycket pengar att spara för den som tänkt göra ett riktigt storköp.

Här skriver du in din rabattkod hos MM Sports:

  • Gå till steg fyra i kassan och klicka på "Jag har presentkort eller rabattkod"(Se bild nedan).
  • Ett fält där du kan skriva in din rabattkod visas (Se bild nedan).
  • Obs! Du måste vara inloggad när du skriver in din rabattkod.
  • Skriv in din rabattkod och klicka på "Använd".
  • Din rabattkod är nu aktiverad och totalpriset för ordern ska sjunka.

Här skriver du in en rabattkod hos MM Sports