Miinto Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-70% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Miinto är en återförsäljare av kläder och mode som ursprungligen kommer från Danmark och grundades 2009. Sedan 2011 har Miinto även verksamhet i Sverige och har seglat upp som en av landets största nätbutiker inom kläder och mode. Sortimentet hos Miinto är mycket stort och det går att finna allt i från exklusiva märkeskläder till träningskläder. Totalt finns det över 100 000 produkter från över 500 varumärken och sortimentet växer sig ständigt större.

10% rabatt

10% rabatt eller mer hos Miinto.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=17749&m=12&a=218544

Rabattkod behövs ej. Gäller när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Miinto. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda varor hos Miinto.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=17749&m=12&a=218544&u=http://www.miinto.se/guide-t

Rabattkod behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Miinto I företaget finns en ung personal som ständigt arbetare för att Miinto ska bli Sveriges främsta modevaruhus på nätet och för att alla kunder alltid ska känna sig nöjda med företagets tjänster. Miinto är väl sett bland kunder och har exempelvis ett snittbetyg på runt 9,5 av 10 hos Trustpilot. Dessutom har Miinto under åren fått en rad olika priser och utmärkelser. Bland annat fick Miinto pris från FDIH E-commerce Awards som bästa B2C-företag år 2011 och år 2012 tilldelades Miintos grundare Ernst & Youngs utmärkelse "Entrepreneur of the year". Miinto.se ingår i Miinto Group som utöver Sverige och Danmark även har verksamhet i Norge, Nederländerna och Spanien.

Rabattkoder och erbjudanden

Är du på jakt efter rabattkoder och erbjudanden hos Miinto kan du räkna med att du i princip alltid kommer att hitta något som får ner ordinariepriset lite extra. Miinto har ständigt olika typer av kampanjer och specialpriser på utvalda produkter och oavsett vilken årstid det är, finns det en REA-kategori inne i webbutiken som är full av produkter med nedsatta priser. Utöver kampanjer och REA händer det även att Miinto ger ut rabattkoder. Rabattkoderna finns inte alltid tillgängliga, men när de väl gör det, brukar de ge bra rabatter som kan spara en hel del pengar. Miintos rabattkoder brukar antingen vara procentuella, t.ex 10% på ett helt köp, eller ha ett fast värde, t.ex 100 kronor i rabatt när du handlar för över en viss summa.

Så använder du en Miinto-rabattkod

 1. Surfa in på Miinto.se
 2. Välj ut de modeprodukter som du är intresserad av och lägg dem i kundvagnen.
 3. När du lagt alla produkter i kundvagnen så klickar du på kundvagnen och därefter på "GÅ TILL KASSAN".
 4. Du kommer nu in till kassa-steget där du ska fylla i dina personuppgifter och kan se en summering av din beställning.
 5. Under denna summering som finns högst upp till höger (kan se annorlunda ut på mobila enheter) hittar du en ruta med rubriken "Har du en rabattkod?".
 6. I denna ruta finns även ett textfält där du ska skriva in din rabattkod.
 7. Skriv in din rabattkod och klicka på "+-knappen" intill.
 8. Din rabatt kommer nu att dras av och du kan gå vidare och slutföra din beställning.

Snabbfakta om Miinto

 • Återförsäljare av kläder och mode
 • Kommer från Danmark och grundades år 2009
 • Lanserades i Sverige år 2011
 • Över 100 000 produkter i sortimentet
 • Produkter från ca 500 varumärken
 • Ca 9,5 av 10 i snittbetyg på Trustpilot
 • Prisbelönt företag som har fått flera utmärkelser
 • Verksamhet i totalt fem länder (Danmark, Sverige, Norge, Nederländerna och Spanien)
 • Ingår i Miinto Group