Middagsfrid Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Vill du komma igång med en hälsosammare kost men känner dig osäker i köket? Här på sidan hittar du en Middagsfrid-rabattkod och andra läckra kampanjer som hjälper dig att få kompletta matkassar med hälsosam, god och lättlagad mat hemskickad direkt till dig. Middagsfrid har matkassar anpassade för olika behov och specialkost oavsett om du vill ha enkelt och lättlagat men sunt eller satsar på att laga veganmat kan Middagsfrid leverera allt du behöver för att duka upp läcker mat varje dag.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Middagsfrid:

Alla rabatter och rabattkoder hos Middagsfrid.se

10-25% rabatt, 50-500kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tinyurl.com/yaveeoa8

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Middagsfrids startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Middagsfrid logotyp Middagsfrid är ett svenskt matkassekoncept med fokus på ekologiska råvaror. Matkassen är den första färdigplanerade matkassen med recept i världen. Företaget grundades av Kicki Theander 2007 och har levererat över en miljon portioner mat till familjer runt om i Sverige.

Middagsfrid har en stark ideologisk drivkraft, och arbetar aktivt för att förbättra matkvaliteten, och erbjuder bara produkter och råvaror som lämnar en så liten miljöpåverkan som möjligt. Man har valt att undvika exempelvis palmolja och rödlistad fisk. Man jobbar också för att minska matsvinnet, och ser till att all mat som följer med i kassen verkligen används. När man beställer en matkasse från Middagsfrid får man välja mellan fem olika varianter av matkasse, som till exempel Stora matkassen, Vegokassen eller Barnkassen. Middagsfrid erbjuder också säsongsbetonade matkassar, som julkassar och nyårskassar. Det finns även en à la carte-matkasse, en frukostkasse och en frukkasse. Det går att beställa enstaka kassar, eller prenumerera. Matkassen körs sedan hem till dig, direkt till dörren. Middagsfrid AB har 24 anställda och en årlig omsättning på cirka 80 miljoner kronor.

Middagsfrid kampanjer och specialpriser

På Middagsfrid.se kan du beställa hem hälsosamt balanserade matkassar utifrån ständigt varierande veckomenyer till ett riktigt bra pris. Middagsfrid rabattkoder är dock väldigt sällsynt. Istället går det att välja mellan fem välfyllda kassar till ett förmånligt prova-på-pris. Rabatten dras då direkt i kassan när du gör din beställning. Det går också att ge bort en valfri, smakrik matkasse i present till någon du tycker om genom att beställa ett presentkort. Middagsfrid har gjort det ännu lättare för sina kunder genom att ha flera olika storlekar på sina kassar. Spara 10 % på din första frukost- eller fruktkasse, eller upp till 50 % på en originalkasse, Middagsfrids populäraste kasse! Middagsfrid har utöver dessa erbjudanden också ett nyhetsbrev där man kan ta del av ännu fler kampanjer, recepttips, nyheter och exklusiva erbjudanden. Anmäl dig till nyhetsbrevet genom att knappa in din e-postadress på Middagsfrid.se.