Mekster Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10% Rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Mekster.se säljer bilreservdelar, bilservice, reparationsdelar, verktyg och biltillbehör på nätet. I det stora sortimentet av tiotusentals produkter finns varor som avgasrör, bromsskivor, luftkonditionering, bränslepumpar, takboxar, bilbarnstolar, cykelhållare, biltvätt, rostskydd, sprayfärg, högtryckstvättar, dammsugare, borr- och dragmaskiner, stylingprodukter, kupévärmare, dragkrokar, telefonladdare och oljor.

Minst 15% rabatt

Minst 15% rabatt på ett helt köp hos Mekster.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller när du anmäler dig till Meksters nyhetsbrev. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Fri frakt

Fri frakt hos Mekster.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller när du handlar för över 300 kr hos Mekster. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Mekster.se säljer bara kvalitetssäkrade och godkända produkter, från varumärken som Castrol, Simoniz, Bosch, Sonax, CRC, Saab Original, Blaupunkt, 3M, Cat, Turtle wax, Continental, Defa, Loctite, Dayco, Bilstein och Fenno. Mekster.se samarbetar med verkstäder över hela landet för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Du väljer själv om du beställer dina varor hem till dig eller till en passande verkstad, och bokar samtidigt tid för montering. Genom Meksters samarbete med verkstäderna kan man också boka bilservice till de flesta märkena, som bland andra BMW, Audi, Volvo, Mercedes, Opel, Seat, Skoda, Renault, Peugeot, Saab, Volkswagen, Toyota och Citroen. Mekster.se samarbetar endast med certifierade verkstäder. Webbshoppen är certifierad av Trygg e-handel.

Meksters logotyp

Kampanjer och rabattkoder

Med sina skiftande kampanjer och olika erbjudanden är Mekster.se en utmärkt webbutik att besöka i jakten på bildelar till riktigt bra priser. Oavsett vilken tid på året du besöker Mekster.se kan du i princip alltid iskallt räkna med att det finns en eller flera kampanjer tillgängliga. Vanligtvis är det olika produktkategorier som exempelvis bromsar och bromskivor, motorolja, stötdämpare etc. som har kampanj med antingen nedsatta priser eller procentuella rabatter på det ordinarie priset. Hur mycket den procentuella rabatten drar av från priset är olika, men vanligtvis brukar det vara mellan 10-25%. Utöver de ständigt närvarande erbjudandena och kampanjerna händer det även att Mekster har någon form av rabattkod tillgänglig. Att Mekster har rabattkoder är ovanligt men när det väl händer brukar det handla om ytterligare procent som dras av i kassan eller en fast summa som du får i rabatt när ditt totalpris har nått ett visst värde.