Meebox Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Meebox började som en liten start-up i en källare i Danmark. Några unga eldsjälar hade en vision om att ändra dåvarande hostingbransch som de tyckte var dålig på att leverera utlovad service, men bra på att låsa in kunder i dåliga avtal. I dag, fem år senare är Meebox ett av de större hostingföretagen i Danmark. Meebox är värd för 45 000 domännamn.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Meebox.se:

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda webbtjänster hos Meebox.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Meebox logotyp Meebox erbjuder webbhotellösningar för kunder som till exempel vill skapa en blogg, driva en webbshop, ha ett forum eller en hemsida. Förutom domännamn erbjuder Meebox webbhotell, cloud VPS, och webbhotell reseller service i olika prisnivåer. Webbhotell kostar från 12 SEK i månaden till 119 SEK i månaden.

I bloggen på hemsidan ger Meebox massor av nyttiga tips som hur man fixar en blixtsnabb WordPress-sida, hur man förbättrar prestandan i sin webbshop, hur man skaffar sig bra arbetsrutiner eller hur man väljer ett bra domännamn. Meebox har en uppskattad kundservice som är öppen tolv timmar per dygn.

Meebox har kundbetyget 8.1 av 10 hos trustpilot, baserat på 1290 kunder. Företaget ligger i Köpenhamn, Danmark. Betalsätt för Meebox är kort, Paypal eller bankbetalning.

Liknande rabattkoder och erbjudanden: