Mazily Rabattkod / Rabattkupong 2018 | 15-35% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Mazily är en svensk datingsida för kulturintresserade som startade 2012. Mazily skiljer sig från traditionella datingsidor i det att den vill vara en mötesplats för alla som är intresserade av kultur i någon form. Sajten riktar sig främst mot kulturintresserade singlar som bor i någon av Sveriges storstäder, men alla är välkomna.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Mazily.se:

100% rabatt

Använd Mazily helt gratis!

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=937

Rabattkod behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Namnet Mazily kommer från engelskans ”maze” som betyder labyrint. Mazily vill erbjuda en gratis, modern och klyschfri datingupplevelse med smarta funktioner som fritextsökning, statusuppdateringar och en aktuell evenemangskalender som ger möjlighet för medlemmarna att även träffas ute på traditionellt sätt. Mazilys målsättning är att vara en plats där man kan träffa inspirerande människor och samtidigt få koll på vad som händer i staden där man bor.

Mazilys grundtanke är att utgå från medlemmarnas intressen och sajtens sökfunktion är utformad så att det ska vara enkelt att hitta andra medlemmar med samma intressen som man själv har. Tanken är att medlemmar sedan ska kunna välja att följa intressanta profiler och lära känna dem bättre genom deras statusuppdateringar och aktiviteter. Medlemskap och användarkonto på Mazily är kostnadsfritt. Registrerar man ett medlemskap får man tillgång till merparten av Mazilys olika funktioner inklusive möjligheten att kontakta andra medlemmar. Ett utökat medlemskap, heter "Mazily Pop" eller "Popmedlemskap" och innebär tillgång till sajtens samtliga funktioner samt erbjudanden från Mazilys samarbetspartners. Ett popmedlemskap kostar 69 - 179 SEK beroende på bindningstid. På Mazily finns även en evenemangsguide som är en sammanställning av de publika Facebook-events som Mazilys medlemmar tillsammans har blivit inbjudna till, samt evenemang som lagts till manuellt av medlemmar.

Mazily har blivit utsedda till Sveriges bästa sida i kategorin "livsstil" av Internetworld 2012 och var bland de fem bästa livsstilssidorna 2013. Mazily har även fått toppbetyg i ett test i tidningen Hem & Hyra. Mazily drivs av ett mindre startup-företag som har sitt säte i Malmö.