Matkomfort Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 400-570 kr rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Matkomfort levererar sedan 2008 matkassar med kockförberedd mat på ett flertal orter runt om i Sverige. Matkomforts matkasse passar perfekt för den som vill ha goda och vällagade middagar, men inte har tid eller lust att spendera tid på att handla matvaror och leta efter recept.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Matkomfort.se:

400 kr rabatt

100 kr per vecka på mat från Matkomfort.se. Totalt 400 kr.

VISA RABATTKOD

bra mat snabbt

Traktörpanna från Hackman

Classic traktörpanna från Hackman på köpet. Värde ca 570 kr.

VISA RABATTKOD

bra mat snabbt

6 st Lempi-glas från IIttala

6 st Lempi-glas från IIttala på köpet. Värde ca 570 kr

VISA RABATTKOD

bra mat snabbt

Matkomfort logotyp Alla rätter är kockförberedda vilket innebär att allt som vanligtvis tar extra tid i köket såsom såser, grytgrunder och andra smaksättare redan är förberett. Tack vare alla förberedelser tar middagarna bara 15-20 minuter att laga och färdigställa. Råvarorna är så långt det är möjligt närproducerade, men de är alltid svenska och färska och menyerna planeras efter vilka råvaror som finns tillgängliga.

Du väljer kasse utefter de fyra menyer som Matkomfort har satt ihop, Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter eller Bas. Alla matkassar levereras nästkommande söndag hem till dig i kylbil. Alla menyer innehåller tre till fyra olika rätter och har en balanserad blandning av kyckling, kött och fisk. Flera av menyerna går att anpassa efter hur många personer det finns i hushållet.