Match.com Rabattkod / Kampanjkod 2018 | Gratis medlemskap | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Träffa ny spännande människor och hitta kärleken. Pröva på dating på nätet lite billigare med hjälp av en Match.com-rabattkod som du kan hitta här tillsammans med andra erbjudanden från en av världens största datingsidor. Tusentals svenskar har hittat kärleken på Match.com och nu finns chansen att testa lyckan till ett lågt pris. Kanske finns din livskamrat där ute i cyberrymden!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Match.com:

Gratis medlemskap

100% gratis medlemskap hos Match.com.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=16940&a=2454700&g=96381

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Match.com logotyp Match.com är ett av världens största dejtingföretag. Företaget grundades i USA 1995 och har funnits på den nordiska marknaden sedan 2002. Match.com finns i 25 länder världen över, och hjälper varje dag miljontals singlar att hitta matchande singlar. Medlemskap kan tecknas månadsvis eller halvårsvis, till en månadskostnad. Du måste vara betalande medlem för att ta kontakt med andra singlar.

Som medlem på Match.com får man tillgång till över 20 000 intressanta singlar över hela Sverige. Alla profiler kontrolleras manuellt för att säkra din trygghet, och man värdesätter den personliga integriteten högt. Du kan själv ställa in vilken typ av singlar som får kontakta dig, samt blockera profiler från att kontakta dig. Match.com arrangerar också mingelkvällar varje månad, där man får chansen att träffa singlar i verkligheten. Mingelkvällarna hålls i Sveriges största städer. Match.com genomför kvalitetskontroller av alla profiler, och har väl utarbetade processer för att upptäcka avvikande beteenden och kunna motverka kränkningar och bedrägerier.