Marinestyle Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Marinestyle är webbshopen för den som är förtjust i den marininspirerade inredningsstilen ”New England”. Marinstyle.se säljer främst hemtextil i New England-stil, men har också ett litet sortiment av olika inredningsprodukter.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Marinestyle.se:

10% rabatt

10% rabatt på ett helt köp hos Marinestyle.se.

VISA RABATTKOD

Adrecord

10-25% rabatt

10-25% rabatt på utvalda varor hos Marinestyle.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 799 kr hos Marinestyle.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Marinestyle logotyp I webbshopen finns varumärken som Gripsholm, South East, Boel & Jan, Star, Frank & Poppy och Skärvik. Bland produkterna för badrummet finns duschdraperier, badhanddukar, badlakan och handdukar. För köket finns New England-inspirerade bordstabletter, disktrasor, förkläden, brickor, löpare och kökshanddukar. Marinestyle har också gardiner, kuddar, kuddfodral, plädar, och underlakan. Produkter för barn i New England-stil har egen kategori i webbutiken där man bland annat hittar olika babypåslakan och kuddar.

Den som är på jakt efter fynd kan klicka på fliken ”Veckans kampanj” där det finns en utvald produkt till nedsatt pris varje vecka, eller gå in på ”rabatterade produkter” där det finns en mängd varor med nedsatt pris. Att prenumerera på nyhetsbrevet är ett annat sätt att få tillgång till Marinstyles erbjudanden.

Marinestyle erbjuder fri frakt för beställningar över 799 SEK. Företaget är certifierade för trygg e-handel. Marinstyle driver sin verksamhet från Gävle. Betalning sker genom kortbetalning, bankbetalning, faktura eller delbetalning. Leveranstiden är 1-5 arbetsdagar efter att beställningen är mottagen.