Linas Matkasse Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 260-370kr Rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Spar tid i vardagen med smarta färdiga matkassar från Linas Matkasse som gör det lättare att laga god, nyttig och varierad mat som alla i familjen kan tycka om. Här kan du finna en Linas Matkasse-rabattkod eller ta del av andra kampanjer och erbjudanden. Slipp att slösa tid i matbutiken och glöm att behöva oroa dig för att sakna någon viktig ingrediens. Linas Matkasse gör matlagningen rolig igen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Linas Matkasse:

MINST 300 kr rabatt på Linas Orginalkasse

MINST 300 kronor i rabatt när du beställer Linas Orginalkasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

MINST 300 kr rabatt på Linas Barnkasse

MINST 300 kronor i rabatt när du beställer Linas Barnkasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

MINST 300 kr rabatt på Linas Lättlagade kasse

MINST 300 kronor i rabatt när du beställer Linas Lättlagade kasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

MINST 370 kr rabatt på Linas Snabba kasse

MINST 370 kronor i rabatt när du beställer Linas Snabba kasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

MINST 290 kr rabatt på Linas Inspirationskasse

MINST 290 kronor i rabatt när du beställer Linas Inspirationskasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

MINST 260 kr rabatt på Linas Vegetariska kasse

MINST 260 kronor i rabatt när du beställer Linas Vegetariska kasse.

VISA RABATTKOD

ADTRACTION

Linas Matkasses logotyp Linas Matkasse är ett svenskt matkassekoncept. Företaget grundades 2008 av syskonen Carolina "Lina" Gebäck och Niklas Aronsson. Idén till kassen kom från en längtan att effektivisera vardagen och att minska den stress som lätt blir runt handling och matlagning. Genom att beställa en matkasse hem till dörren får man mer tid över till annat. Kassar att välja bland är Originalkassen, Linas Lättlagade kasse, Linas Snabba kasse, Linas Barnkasse, Vegetariska kassen, Inspirationskassen samt Linas Kasse för två. I de olika kassarna finns varor och produkter för att passa olika behov. I Linas Snabba kasse finns råvaror till fyra middagar för fyra personer, varje recept tar mellan 15-25 minuter att laga. I Linas Vegetariska kasse är allt, som man hör på namnet, vegetariskt. I Linas Barnkasse presenteras mat som både stora och små tycker om. Det går även att välja laktosfria produkter till sin kasse. Gemensamt för alla matkassar är den medföljande veckomenyn samt valet av svenska grönsaker i så stor utsträckning som möjligt, säsongsanpassade produkter, fisk som är godkänd av Världsnaturfonden, svenskt kött, och så mycket ekologiska varor som möjligt. Menyerna som följer med i kassen är planerade så att alla varor i kassen ska gå åt under tillagningen. Linas Matkasse AB omsätter årligen nära 1 miljard kronor.

Rabattkoder och erbjudanden hos Linas Matkasse

Vill du byta till en mer hälsosam och balanserad kost är det ingen dum idé att besöka linasmatkasse.se. Linas Matkasse är förmodligen inte något man förknippar med superfina rabatter men det går faktiskt att spara en del pengar när du beställer en matkasse från Lina på nätet. Till exempel får du en nykundsrabatt på 50 % som gäller på alla matkassar. Det enda du behöver göra är registrera dig på hemsidan. Men det gäller att skynda! Rabatten gäller nämligen bara under begränsad tid. Det går också att få rabatt på fruktkassar, barnkassar, ekokassar och vegetariska kassar. Ät sunt till marknadens bästa pris! För att se vilka erbjudanden som finns just nu är det bara att gå in på Linasmatkasse.se. Dessutom går du automatiskt med i Klubb Lina från det att beställer din första kasse. Du får poäng på alla beställningar och kan växla in poängen mot riktigt fina premier. Du får även extra poäng om du värvar en vän.