Lensstore Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 5-20% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Lensstore.se är en linsbutik på nätet. Företaget startades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens största återförsäljare av kontaktlinser. I Stockholm finns möjlighet att boka syn- och linsundersökning hos en legitimerad optiker i Lensstores toppmoderna undersökningsrum.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lensstore:

Inga rabattkoder tillgängliga. Se gärna om istället hittar en rabattkod hos exempelvis LensWay.

Lensstores logotyp I det breda sortimentet av kontaktlinser finns bland annat endagslinser, veckolinser, månadslinser, färgade linser, dygnet-runt-linser, toriska linser och progressiva linser. Här finns också tillbehör till linser, som linsvätskor och ögondroppar.

Lensstore.se har också ett stort utbud av glasögon och solglasögon från populära märken som Ray-Ban, Gucci, Emporio Armani, Jil Sander, Le Specs, Mark by Mark Jacobs och Calvin Klein. På Lensstore.se säljer man endast kvalitetskontrollerade originallinser från kända tillverkare som Alcon, CL Tinters, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och CooperVision. Man lagerhåller alla produkter för att kunna erbjuda dig som kund det bästa priset och den snabbaste leveransen. Lensstore.se är certiferad av Trygg e-handel. European Web Lenses AB äger och driver varumärket Lensstore som har filialer i Sverige, Finland, Norge, Holland och Irland.