Lendo Kampanjkod / Rabattkod 2019 | Kampanj och rabatt! | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Behöver du låna pengar? Oavsett vad du ska använda ditt lån till vill du givetvis ha så bra villkor som möjligt. Du kan använda en Lendo-kampanjkod för att få extra låga kostnader på ditt lån eller spana in andra kampanjer och erbjudanden som kan hjälpa din privatekonomi att bli bättre. Lendo jämför lån från ett stort antal svenska låneinstitut och hjälper dig på ett tidsbesparande sätt hitta det absolut billigaste priset.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lendo.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Lendo.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se Lendos startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Lendo är en låneförmedlare som funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Lendo förmedlar privatlån från 5000 SEK till 50 000 SEK. Företaget samarbetar med 25 långivare som står under Finansinspektionens tillsyn. Hos Lendo kan privatpersoner ansöka om billån, privatlån, lösa dyra avbetalningar samt samla smålån och krediter på ett ställe. Lendos verksamhet står under Finansinspektionen och Konsumentombudsmannens tillsyn.

Vid en ansökan om lån hos Lendo sammanställer Lendo långivarnas erbjudanden åt den som vill låna. Ansökan är kostnadsfri. Låntagaren bestämmer själv vilken långivare den väljer. Lendo tar en enda UC oavsett antal banker som behandlar ansökan. Kreditupplysningen ligger sedan till grund för långivarnas kreditbedömning och villkoren de kan erbjuda. Exempel på banker och kreditinstitut som Lendo samarbetar med är Balanzia, Collector Bank, Credento, Euroloan, Forex Bank, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordax, PayEx, Resurs Bank, Santander, SEB, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit. Grundkrav för att få ta ett lån hos Lendo är att man är minst 18 år, folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år, har en årsinkomst på minst 100 000-110 000 SEK, har en inkomst från arbete eller pension och är skuldfri från Kronofogden sedan minst 6 månader.