Lelo Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Lelo är ett svenskt varumärke som säljer erotiska produkter på nätet. Företaget skapades 2003 i Stockholm av tre unga designers. Det som utmärker Lelo från andra liknande varumärken är den raffinerat lyxiga design och uppfinningsrikedom som genomsyrar deras kollektioner av sexleksaker. 2016 såldes 16 miljoner Lelo-produkter runtom i världen. Idag har Lelo kontor i Sverige, Kina, USA och Australien.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lelo.com:

Alla rabatter och rabattkoder hos Lelo

10-25% rabatt, 50-200kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

track.double.net/click/?channel=52988&program=1409

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Lelos startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

I e-butiken har Lelo sina produkter indelade i specifika kategorier och sortiment. Det säljs allt från vibratorer och stavar till dildos, massageapparater, Ben Wa-kulor, penisringar, kondomer, glidmedel, massageoljor och ljus. Deras Insignia & Luxe kollektion erbjuder sexleksaker av den lite lyxigare varianten med exklusivt designade former och färger. Här hittar man bland annat massagestavar i 24 karats guld, konstnärligt skapade klitorisvibratorer och massageapparater med trådlös fjärrkontroll.

Leveranstiden är ca 2 dagar från det att ordern bekräftats. Fri frakt gäller alltid. Varorna skickas med DHL eller UPS beroende på vilket land du befinner dig i. Betalning kan göras med Visa, Mastercard, Eurocard, American Express, Discover och Paypal.