Lekogram Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 119 kr & Fri Frakt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Lekogram.se är ett företag som säljer prenumerationer på kreativa leksaker för barn: lekogram. Lekogrammen levereras direkt hem i brevlådan en gång i månaden.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lekogram:

119:-

Prenumerera på leksaker för endast 119 kr hos Lekogram.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du prenumererar på leksaker hos Lekogram.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Lekogram logotyp Lekogram.se erbjuder prenumerationer i olika kategorier, med olika teman och i olika storlekar Företaget levererar byggsatser från leksakstillverkare som LEGO, Ein-O Experiment, Lundby Dockhus och Skapa. I sortimentet med LEGO byggsatser går det bland att välja mellan City (polis, brandkår, pilot) Äventyr (StarWars, Chima, Ninjago, Super Heroes) och Friends. Ein-O Experiment innehåller olika experiment som är utformade för att visa hur världen fungerar. Byggsatser från Lundby Dockhus innehåller material som barnet kan inreda och möblera ett dockhus med som möbler, dockor, och andra inredningsdetaljer. Prenumerationer från Skapa innehåller pysselmaterial som det går att skapa vänskapsarmband, glassmycken eller egendesignade T-shirts med. På lekogram.se går det även att köpa byggsatser från LEGO i originalkartong i kategorin ”lagerrensning”. För den som vill hålla sig uppdaterad har Lekogram.se ett nyhetsbrev.

Hos Lekogram.se ingår fraktavgiften i alla prenumerationer men för andra produkter tillkommer en fraktavgift på 59 SEK. Betalning för prenumeration sker genom faktura via Klarna och fakturan kommer med leveransen. Det finns också möjlighet till förskottsbetalning genom postgiro. En fakturaavgift på 19 SEK tillkommer på samtliga varor. Lekogram.se har sitt säte i Vallentuna.