LEDsale Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt & Fri frakt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

LEDsale är en av de ledande återförsäljarna av LED-belysning i Sverige. De har ett mycket stort sortiment av LED-belysning såsom lampor, lysrör, LED-lister, spotlights, strålkastare, akvariebelysning och växtbelysning. Utöver detta även ficklampor, julbelysning, utomhusbelysning och olika sorters tillbehör.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från LEDsale:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos LEDsale.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=21920&m=12&a=218544&u=%2Fled-rea.html

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos LEDsale. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Fri frakt

Fri frakt hos LEDsale.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=21920&m=12&a=218544&u=%2F

Rabattkod behövs ej. Gäller när du handlar för över 1000 kr hos LEDsale. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

LEDsale logotyp Du hittar också ett flertal LED-glödlampor som ser ut som traditionella glödlampor men som har de energisparande egenskaperna hos LED.

I vad LEDsale kallar ”Knowledge Base” guidar de sig genom LED-belysningens värld. Här kan du få svar på frågor som hur LED-lampor fungerar, en beskrivning av olika klassificeringssystem och en ordlista so översätter de olika begreppen inom LED-belysning.

LEDsale säger sig ha de lägsta priserna inom LED-belyning på den svenska marknaden och erbjuder 100 % prisgaranti vilket innebär att om du skulle hitta en produkt till ett lägre pris i någon svensk webbshop så matchar de det priset.