Ledgiganten Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-60% rabatt & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Ledgiganten är ett e-handelsföretag med säte i Malmö som är helt inriktad på försäljning av LED-belysning i alla dess former. LED är en förkortning av Light Emitting Diode, det vill säga en diod som utstrålar ljus. Företaget har funnits sedan 2009 och har gjort sig känd för att ha ett prisvärt och funktionellt sortiment av lösningar med LED-belysning.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Ledgiganten:

10-60% rabatt

10-60% rabatt på utvalda varor hos Ledgiganten.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 500 kr hos Ledgiganten.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Ledgiganten logotyp I webbutiken hittar man LED-belysning för specialområden som bland annat trädgård, dekoration, gatubelysning, lister och skenor. Totalt finns det cirka 700 produkter i sortimentet. Hemmets vanligaste lampor som taklampor, golvlampor, bordslampor och vägglampor finns självklart i webbshopen men som LED-lampor. Utbudet av LED-spotlights är stort på och därför har spotlights en egen huvudkategori. Är man inne på ledgiganten.se kan det vara värt att klicka på kategorin Rea, där det är utförsäljning av LED-lampor till förmånliga priser. Varumärken i Ledgigantens sortiment är bland annat Markslöjd, Schneider Electric, Aaxus, Malbergs, Sandenholt, Kera interior och Elworks. Ledgiganten kan även erbjuda sina kunder hjälp med att göra kalkyler över både miljöeffekter och el-besparing. Företaget är certifierat för trygg e-handel. Betalningssätt i webbshopen är delbetalning eller faktura via Klarna, kort, eller bank.

Ledgiganten.se har ett uttalat miljötänk och alla som jobbar på företaget arbetar aktivt med miljöfrågor. Ledgiganten själva menar att eftersom LED-lampor varar i många år, innebär varje såld LED-lampa att det antingen är en energislösande lampa eller en miljöfarlig ”lågenergilampa” som byts ut. LED-gigantens vill sprida budskapet om LED, och att kunderna får lampor med hög kvalitet samtidigt som både pengar och miljö sparas. På hemsidan finns det information om LED-belysningens fördelar: ökad livstid på lamporna, minskad energiförbrukning, ekonomiskt, avger mindre värme och därför lämplig i trånga utrymmen, robustare och tåligare än glödlampor, att de till skillnad mot lågenergilampor inte innehåller något kvicksilver eller andra miljöfarliga tungmetaller.