L'EASY Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Leasy är ett danskt företag som säljer och hyr ut vitvaror och hemelektronik via egna kundcentraler. L´easy erbjuder även kontantlån utan säkerhet till privatpersoner. L'easy A/S grundades 1985 av Niels Thorborg, som fortfarande äger verksamheten. År 1998 introducerades L´easy i Sverige och år 2001 i Norge. I november 2006 förvärvade L'easy företaget Thorn i både Norge och Sverige. L'easy omsätter över 1 miljard DKK och har omkring 900 anställda.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Leasy.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos L'EASY.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se L'EASYs startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

På leasy.se finns ett utbud bestående av vitvaror som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar, dammsugare samt hemelektronik som LTV/DVD/Surround, digitalkameror, spelkonsoler, smartwatches, systemkameror, PC:n och mobiltelefoner som kunderna kan välja att betala med en gång eller genom delbetalning. Vid delbetalning görs en sedvanlig kreditprövning och betalningen delas upp över en längre period. Kunden väljer själv löptiden på sitt kontrakt mot bakgrund av den månadskostnad kunden föredrar. I sitt utbud har L´easy även kontantlån utan säkerhet från 5000 till 50 000 SEK. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning. Räntan ligger på mellan 9,84 - 21,60%.

L´easy har sitt danska huvudkontor i Odense och i Sverige ligger huvudkontoret i Solna. L'easy koncernen omfattar D:E:R i Danmark, Thorn i Norge och Thorn i Sverige. L'easy A/S ingår i 3C Groups A/S koncernen.