Lantbutiken Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

För dig som driver eget lantbruk eller bara har en egen liten odlingslott eller kolonistuga har vi en riktigt fin deal här på sidan. En Lantbutiken-rabattkod och de övriga rabatter som du kan finna här ger dig extra låga priser på hela sortimentet hos lantbutiken.se. Här kan du finna ett otroligt brett utbud för alla former av lantliga aktiviteter som jordbruk, djurskötsel, odling, skogsvård och mycket annat. Även för dig som bor i storstad men har ett friluftsintresse finns det mycket att hämta på Lantbutiken.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lantbutiken.se:

5-25% rabatt eller mer

Minst 5-25% rabatt hos Lantbutiken.se.

VISA RABATTKOD

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka / månad. Rabatten gäller utvalda varor hos Lantbutiken.se. Se länken som öppnades i ny flik. För att öppna länken på nytt, klicka här igen.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 3000 kr hos Lantbutiken.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Lantbutiken logotyp Lantbutiken.se grundades 2009 av utvecklingsingenjörerna Anders Bengtsson och Niklas Dillberg och drivs från Småland av företaget Lantbutiken Sverige AB. I dag är Anders Bengtsson ensam VD och ägare. Företagets inriktning är lantbruksprodukter och produkter för de som bor på landet.

Lantbutiken.se hade premiär på nätet 2009 med ambitionen att erbjuda ett attraktivt sortiment med hög kvalitet för människor som verkar på landsbygden. I dag har företaget runt femtontalet anställda med över 9000 produkter i sortimentet och kunderna är förutom lantbrukare även privatpersoner, kommuner, byggföretag, skolor, mjölkgårdar, mekaniska verkstäder, hantverkare, mediaföretag, forskningsinstitut/laboratorier, stuterier, fåruppfödare, hönsägare och hundägare.

Lantbutiken.se är specialiserad på produkter för höns, får, gris, hästar, kor, kreatur och andra lantbruksdjur men säljer även produkter för all annan tänkbar verksamhet på landsbygden. Med andra ord, här finns allt från hönsburar till traktorer, hö, mjölkpall, hörselskydd, fodervågar och äggkläckningsmaskiner, vägbommar, flaggstänger och klippmaskiner för att nämna en bråkdel.

I webbutiken finns produkterna indelade i kategorier som elstängsel, elnät, vatten, stall, foder, verkstad, kläder, hem & trädgård, skog, grindar, inomgård, bygg, skadedjur, fordon, vatten, stall, foder och verkstad. Exempel på varor som är populära i webbshopen är hundgårdar, vedklyvar, svetsar, batteriladdare, högtryckstvättar, luftkompressorer, utrustning för stallet som värmebaljor, vattenkoppar och foderkrubbor. Lantbutiken Sverige AB har också en fysisk butik i Hökerum där man kan köpa hönsprodukter, fyrhjulingar, elverk, leksakstraktorer och GPS till katt och hund, robotgräsklippare och mycket mer.

På lantbutiken.se kan kunder gå med i företagets medlemsklubb och ta del av erbjudanden, nyheter, och nyhetsbrevet som skickas ut cirka två gånger i månaden. Lantbutiken.se är e-certifierade, tillämpar fri frakt på beställningar över 3000 SEK, har leveranstid på 1-5 dagar och 1-3 års garanti. Lantbutiken använder sig av de säkra betalningssystemen Svea Ekonomi och Certitrade och har betalningssätten direktbetalning, faktura, bankgiro, kortbetalning och delbetalning. Företaget tillämpar 30 dagars öppet köp och ångerrätt. Kundtjänsten är öppen under kontorstid måndag-fredag.