Lab Cph Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

LabCHP.se är en webbutik som säljer kläder, skor och produkter inom skateboard. Företaget LABCPH ApS som står bakom LabCPH.se kommer ursprungligen från Danmark. På senare år har företaget expanderat och idag finns verksamhet i flera länder. Förutom Danmark har LABCPH ApS även verksamhet i Sverige och Norge.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lab Cph:

MINST 20% rabatt

20% rabatt eller mer hos LabCph.se.

VISA RABATTKOD

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=6294&pid=7989&deeplink=http%3A//www.labcph.se/outlet

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda outlet-produkter hos Lab Cph. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

LabCHP hävdar själva att de har Sveriges bästa och största urval inom skateboard-produkter och med tanke på det enormt breda sortimentet i webbutiken försöker de i alla fall verkligen leva upp till vad de påstår. I utbudet finns skateskor och sneakers, skateboards och skateboardtillbehör, men också kläder så som jackor, mössor, hoodies, sweatshirts, byxor och jeans. Oavsett om du letar efter en häftig mössa att skata runt i eller ett nytt hjul till din bräda är det stor sannolikhet att du kommer hitta det du söker hos LabCPH.se.

Skateprodukterna hos Lab CHP håller en hög kvalite och kommer från välkända varumärken som Real, Krooked, Antihero, Plan B, Deathwish, Baker, Spitfire och Bones. Kläder och skor kommer även de från flera välkända varumärken så som Nike SB, 10.Deep, Adidas Skateboarding, Levis, Adidas Originals, Kr3w, Thrasher, Vans, New Balance, Stussy, Rebook, Puma och Asics.

Medarbetarna hos Lab CPH har över 20 års erfarenhet inom försäljning av skateboardprodukter och om du behöver hjälp med något ska du därför inte tveka att höra av dig till deras kundsupport. Kundsupporten finns tillgänglig fem dagar i veckan via telefon och e-post.