Kortio Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Kortio är en oberoende kortförmedlare på nätet som startades av Elin Emanuelsson 2013. Kortios utgångspunkt är att fler borde förstå fördelarna med att använda kreditkort och företaget vill vägleda konsumenter till ett kreditkort som passar den enskilde konsumentens ekonomiska situation och livsstil.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Kortio:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Kortio.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se Kortios startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna.

Kortio arbetar fristående från kortinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn. Utöver sajtens oberoende jämförelser mellan den svenska marknadens vanligaste kreditkort erbjuder kortio.se också kampanjerbjudanden, personliga råd, och en genomgång av de vanligaste privatlånen.

Kortio.se är indelad i kategorierna resekort – kort som ge fördelar vid resor, shoppingkort, matkort¬-kort som ger fördelar i matbutiken och premiumkort som ger bonuspoäng på allt som kortinnehavaren köper. Korten betygssätts med ett så kallat kortiobetyg utifrån ränta och avgifter. På sajten hittar man även en sammanställning och jämförelser mellan de vanligaste privatlånen i Sverige som bland andra Santander, Collector, SevenDay, Bank Norwegian, Ikanobanken och Marginalen bank.

I kortios blogg kan man läsa mer om hur kortvärlden fungerar i inlägg som bland annat tar upp hur man maxar sitt bonuskort, om att hyra bil med kreditkort, vad som är viktigt att tänka på när man använder kreditkort utomlands, om hur man påverkas som kund när bankernas kontointäkter minskar med mera. Under ”frågor och svar” finns ytterligare information om kreditkort, till exempel om hur företagskort fungerar, skillnaderna mellan betalkort och kreditkort, vad som är mest fördelaktigt lån eller kreditkort, vad begrepp som effektiv ränta och valutapåslag innebär, när reseförsäkringar kopplade till kreditkort gäller med mera. Den som vill ansöka om kreditkort kan ansöka direkt på kortio.se.

Kortio.se drivs av bolaget Kortio AB som har sitt säte i Stockholm. Kortio har Finansinspektionens tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling.