Korsetten.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Hitta bra priser på romantiska eller sexigt vågade underkläder kan vara svårt. Låt oss hjälpa dig känna dig extra sexig med en Korsetten-rabattkod och de övriga erbjudandena som du kan finna här. Korsetten är specialister på att erbjuda lite sexigare underkläder och levererar dessa snabbt och säkert. Korsetten hjälper dig att hitta underkläder som sitter perfekt på dig och utökar ständigt sitt sortiment.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Korsetten:

10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Korsetten.

VISA RABATTKOD

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Korsetten. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

Korsetten logotyp Korsetten.se är en webbutik för underkläder som funnits i över tio år. Webbutiken drivs av det svenska aktiebolaget Webmania AB som ligger i Tidaholm och som i sin tur funnits på nätet sedan 2001. Korsetten.se har som mål att erbjuda sina kunder sexiga, snygga och romantiska korsetter. Utöver korsetter säljer företaget även andra typer av mer vardagliga underkläder.

Den största kategorin i webbutiken är ”sexiga underkläder” med över tusen produkter indelade i underkategorier som babydoll, bh:s, toppar, brudunderkläder, camie set, kroppsstrumpor, nattlinnen, morgonrockar, strumpor och strumpbyxor, teddys, set med underkläder, samt öppnade underkläder. Korsetten.se har även ”plus size”-storlekar och underkläder för män. Klädesplaggen i webbutiken kommer från varumärken som Hustler, Baci lingerie, Coquette, Saresiq, Dreamgirl, Roma, Elegant moments, Be wicked, Escanté och Leg Avenue. Korsetten bedriver även en egen grossistverksamhet med underkläder och korsetter av märkena Chilirose, Obsessive, Livco Corsetti och Bracli pärlstring.

Korsetten.se har som framgår av namnet ett extra stort intresse för korsetter av alla de slag och sortimentet är stort. Här kan man hitta midjekorsetter, bustiers, korsetter med mjuka eller hårda skenor samt korsetter för män. I webbutiken finns även ett sortiment av accessoarer som till exempel läpptatueringar, lösögonfransar, hattar och håraccessoarer, nipple covers och handskar. I kategorin kläder hittar man club wear, dance wear, klänningar, badkläder, skor, och kläder för maskerad och rollspel. Utbudet av formande underkläder, ”shape wear” är numer ett måste för underklädesbutiker och hos Korsetten finns ett brett utbud av denna underklädeskategori. Här finns bland annat ”shape wear” anpassat för fest, träning och vardag.

Hos Korsetten går det att betala med kontokort, genom Klarna eller paypal. Frakten kostar 49 SEK alternativt 129 SEK om man beställer snabbfrakt. Alla varor skickas med Posten från lagret. Order som läggs på vardagar innan 12.00 skickas i regel samma eller nästkommande vardag och kommer oftast fram dagen efter. Är orden stor eller tung kan leveransen ta en extra dag.