Körkort.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-65% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Körkort.se är nätets största portal för information rörande körkort. Här finns allt du behöver veta innan, under och efter körkortsutbildningen. Du kan få hjälp med körkort för personbil, motorcykel och EU-moped.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Körkort.se:

82 kr per månad

Körkortspaket från 82 kr per månad hos Körkort.se.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=189237&a=2454700&g=18589948

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Körkort.se logotyp Genom att logga in med antingen ditt konto på Facebook eller ett vanligt lösenordskonto (som du själv registrerar) får du tillgång till en nästintill oändlig källa av information med regler och annat matnyttigt som du behöver när du ska ta körkort. Körkort.se ger dig riktigt bra vägledning hela vägen från körkortstillståndet till färdigt körkort.

Med hjälp av körkort.se kan du också plugga till teoriprovet. De erbjuder uppdaterade och aktuella körkortsfrågor och som betalande medlem har du tillgång till tester som är uppbyggda precis som teoriprovet. Du kan också välja att skapa prov utefter dina felaktiga svar för att kunna öva mer på de delar som du har svårt för.

På körkort.se har du även tillgång till ett diskussionsforum där du kan diskutera funderingar och svårigheter med andra som håller på att ta körkort.