Kökets Favoriter Rabattkod 2018 | 10-25% & 50-100kr rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Gör din matlagning och dina middagar till en fröjd. Här på sidan hittar du en Kökets Favoriter-rabattkod och andra erbjudanden och kampanjer på utvalda köksprylar. Kökets Favoriter är en svenska e-handelsbutik som har det mesta och det bästa till köket. Köksredskap, köksmaskiner och tallrikar och bestick är bara exempel på allt du kan hitta här. Och glöm inte att lägga med några godsaker från deras skafferi i varukorgen innan du avslutar din beställning!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Kökets Favoriter:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Koket.se.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=266774&a=2454700&g=22883800&url=https://www.koket.se/koketsfavoriter/kampanjer/fyndhornan

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Kökets Favoriter. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Kökets Favoriter är en svensk nätbutik med ett utbud av kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning som vänder sig till både amatörer och proffs i köket. Här finns också livsmedel som te, kaffe, kryddor och kakor med mera. Kökets Favoriter är ett samarbete mellan TV4 och Adlibrisgruppen och drivs av Adlibris Kök AB.

På sajten finns produkter från varumärken som Skeppshult, Eva Solo, Georg Jensen, Kitchen Aid, iittala, Le Creuset, Electrolux och produkter från matkändisarna Ernst Kirchsteiger och Per Morberg. Kökets Favoriter vill erbjuda kunderna en butik med ett brett och inspirerande tilltal, starka varumärken till konkurrenskraftiga priser och ett lustfyllt sortiment med fokus på färg, form och kvalitet.

På Kökets Favoriter kan man shoppa kastruller och stekpannor, köksknivar, kökstillbehör, köksmaskiner, baktillbehör, servering och dukning och skafferiet. I kökstillbehörskategorin hittar man bland annat skärbrädor, kökshanddukar, köksredskap, slevar och stekspadar och i kategorin servering och dukning kan man botanisera bland allt från tallrikar och bestick, glas, brickor, vaser, karaffer till kannor, karaffer och termosar i sortimentet av bar- och vintillbehör. Sajtens skafferi innehåller produkter att använda i matlagning eller bakning eller äta som de är, som till exempel vanilj, sylt, nötter och torkade bär, olja och vinäger, tårtdekoration, konfektyr, bars, socker och söta kryddor, sockerpasta och marsipan. På sajten finns även en fyndhörna med köks- och bakprodukter till priser som är nedsatta med upp till 61%.

Kökets Favoriter använder betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via Klarna Checkout. Frakten är gratis när man beställer för över 399 SEK. Öppet köp gäller i 30 dagar. Kökets Favoriter erbjuder två fraktalternativ Normal frakt för 39 SEK med leverans inom 2-5 vardagar eller Snabb frakt för 59 SEK med leverans inom 1-2 vardagar. Beställer man senast klockan 16.00 på vardagar skickas paketet samma dag och levereras nästa vardag. Alla paket sänds med PostNord till utlämningsställen.

Adlibris Kök AB ägs av Bonnierkoncernen.

Kökets Favoriter rabatter, kampanjer och erbjudanden

På Koket.se/koketsfavoriter hittar du en mängd olika kampanjer och erbjudanden på kökstillbehör och servering från marknadens ledande märken! Ofta går det att spara stora pengar genom att handla på flera kampanjer samtidigt. Kökets Favoriter har ständigt pågående erbjudanden på stora delar av sortimentet där det går att få uppemot 25 % i rabatt. En del kampanjer kan vara helt ägnade åt en produktkategori medan andra är erbjudanden i ”3 för 2” klassen. Det finns även en fyndhörna där det går att hitta hundratals produkter till ett kraftigt nedsatt pris. En del produkter är utgående så det gäller att slå till innan lagret tar slut. Fyndhörnan uppdateras hela tiden med nya produkter som har upp till 60 % i rabatt. Som om detta inte vore nog ingår dessutom fri frakt. Det finns även ett nyhetsbrev som man kan registrera sig till om man vill få reda på det senaste som händer på Koket.se/koketsfavoriter.