Kila Möbler Kampanjkod / Rabattkod 2018 | 10-30% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Kila Möbler AB är en svensk återförsäljare av möbler. Företaget är främst känt för sitt breda sortiment av utemöbler, men har även ett ständigt växande utbud av möbler för inomhusbruk. Företaget grundades 1978 och medarbetarna har i och med detta över 35 års erfarenhet i branschen. Webbutiken inne på kilamobler.se öppnades 2008 och e-handeln har fått verksamheten att växa ordentligt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Kila Möbler:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Kila Möbler.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1276

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Kila Möbler. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Kila Möbler logotyp Idag har Kila Möbler totalt ca 14 000 artiklar i sitt sortiment. Cirka 10 000 av dessa är artiklar inom kategorin trädgårdsmöbler och cirka 4000 av dem är artiklar inom sängar och möbler för inomhusbruk.

I avdelningen för utomhusmöbler finns ett stort utbud med flera typer av möbler och trädgårdsprodukter. Här finns stolar, bord, möbelgrupper, hammockar, loungemöbler, dynor, förvaring, parasoll, solsegel, partytält och mycket annat. I avdelningen med möbler för inomhusbruk är det främst sängar, sängramar, sänggavlar och andra sängprodukter som dominerar. Utöver alla sängar går det även att hitta inomhusmöbler som bland annat fåtöljer, soffor, stolar, matbord, soffbord, skrivbord, bokhyllor, byråer, vitrinskåp, plädar och prydnadskuddar.

Leveransen från Kila Möbler tar vanligtvis 2-4 dagar och fraktpriset varierar beroende på vad du köper. Betalning sker med Klarna-konto, Klarna-faktura, delbetalning via Klarna, VISA-kort eller MasterCard. Som kund har du alltid 14 dagars öppet köp. Har du några frågor kan du alltid ringa Kila Möblers kundservice som svarar i telefon kl 10-18 måndag-fredag och kl 10-15 på lördagar.

Kila Möbler är oerhört populära bland tidigare kunder och hos Trustpilot har webbutiken hela 9,5 av 10 i kundbetyg. Utöver sin e-handel har Kila Möbler även ett stort varuhus. Varuhuset är 3300 kvm stort och ligger på gamla E4:an mellan Nyköping och Norrköping.