Keller Sports Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 20% rabatt & Fri Frakt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

För den som gillar att leva en tuff och aktiv livsstil duger det inte med undermåliga kläder och sportutrustning. Därför har vi på den här sidan samlat erbjudanden från Keller sports och du kan även hitta en Keller Sports-rabattkod. Keller Sports arbetar med sport- och fritidskläder i premiumsegmentet och du kan vara trygg i att få riktiga kanonkläder, skor och utrustning när du beställer från dem.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Keller Sports:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Keller-Sports.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Keller Sports. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

50:- rabatt på hela sortimentet

50 kronor i rabatt när du anmäler dig till Keller Sports nyhetsbrev.

VISA RABATTKOD

Se länk som öppnades i ny flik och anmäl dig till nyhetsbrevet

Keller Sports logotyp Keller Sports är en sportbutik på nätet som grundades 2005 i München, Tyskland, av bröderna Moritz och Jakob Keller. Till en början sålde man endast tennisartiklar men utökade senare sortimentet till andra idrottsprodukter. År 2009 började man expandera internationellt och är idag en av de populäraste webbshopparna för sportartiklar, med filialer i Sverige, Danmark, Spanien, Frankrike, Italien, Nederländerna, Storbritannien, Österrike och Schweiz. Keller-sports.se är den svenska grenen av företaget, och i den välfyllda webbshoppen finns över 130 000 sportartiklar till herr, dam och barn. Det breda utbudet består av bland annat löparskor, löparkläder, tennisskor, tenniskläder, tennisracketar, träningsväskor, friluftsskor, friluftskläder, träningsskor, träningskläder, friluftsutrustning, vinterkläder, yogamattor, vattenflaskor, träningstillbehör, allt från populära och välkända varumärken som Nike, Asics, Salomon, The North Face, Adidas, New Balance, Puma, Under Armour, Wilson, Saucony och Patagonia. Keller Sports erbjuder alla sina kunder rådgivning inför ett köp. Eller så kan du testa sökmotorn där du med hjälp av dina egna önskemål och behov hittar de produkter som passar just dig bäst. Klubbar, tränare och coacher kan ansöka om att gå med i Keller Sports VIP-program, vilket ger fördelar som rabatter och andra erbjudanden. Keller-Sports.se är certifierad av Trygg e-handel.

Rabattkoder och erbjudanden hos Keller Sports

Keller Sports har bland de absolut lägsta priserna på marknaden på sportprodukter och tillbehör. Förutom att företaget har väldigt låga ordinarie priser har de även olika kampanjer och erbjudanden på utvalda delar av sortimentet. Dessutom har Keller Sports en outlet där de säljer ut utgående modeller till riktigt låga priser. Som om allt detta inte var nog har Keller Sports även gjort sig känt för att ha ständigt skiftande rabattkoder. Dessa rabattkoder brukar gälla utvalda delar av sortimentet. Exempelvis kan det en vecka finnas en rabattkod som ger rabatt på alla tennisprodukter från ett utvalt varumärke och en annan vecka en rabattkod som ger rabatt på en viss typ av löparskor. Vanligtvis ger rabattkoderna en procentuell rabatt på 5-20%, men det händer även att det kan vara fasta summor som 50-200 kr.