Järnia Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-20% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Järnia är en webbutik med ett stort utbud produkter inom hus, hem, trädgård, fritid och bygg. Produkterna kommer från välkända varumärken såsom Stiga, Bosch, OBH Nordica, Electrolux, Gardena och Moccamaster.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden från Järnia:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt när du handlar hos Järnia.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda rea-produkter hos Järnia. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Järnia logotyp I det breda sortimentet hittar du allt från stora produkter såsom gräsklippare, snöslungor, grillar, högtryckstvättar och trädgårdsmöbler till mindre produkter såsom kökstillbehör, bakprodukter, strykjärn, batterier och verktyg.

När du beställer kan du välja mellan att få dina produkter levererade till ditt postombud eller att hämta dem i en av Järnias över 50 fysiska butiker som finns i hela Sverige.

Järnia grundades 1942 och har i dagsläget fler än 50 fysiska butiken runt om i Sverige. De är en av Sveriges ledande kedjor inom sin branch och ägs dels av fria handlare, dels av det Norska företaget Jernia A/S. Webbutiken har funnits sedan 2014 och är certifierad av Trygg E-handel.