iZettle Rabattkod / Kampanjkod 2018 | Rabatt och Kampanj | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

iZettle är ett företag som erbjuder en tjänst som gör det möjligt för användare att ta emot konto-och kreditkortsbetalningar via telefon och surfplatta. Företagets grundare är Magnus Nilsson och Jacob de Geer.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från iZettle:

Gratis kortläsare

Gratis kortläsare från iZettle.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs e. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

iZettle logotyp För att använda iZettles tjänst behöver användaren en iPhone eller iPad, en kortläsare och ett iZettle företagskonto. Tjänsten iZettle innebär att användaren kan ta betalt för sina tjänster utan att behöva ha en kassaapparat, istället sköter man betalningen med en smartphone eller iPad. Telefonen eller paddan kan också användas som ett kassaregister som är godkänt av Skatteverket.

Fördelarna med tjänsten är bland annat att företagare kan ta betalt var de än befinner sig och slipper en separat kontrollenhet eftersom all försäljning registreras hos izettle.com. Izettle-läsaren är sladdlös, drivs med batteri och har Bluetooth-anslutning. Izettle-läsaren stödjer både chip och magnetremsa och uppfyller nödvändiga säkerhetskrav, inklusive PCI PTS. Izettles app innehåller flera funktioner, som till exempel att användaren kan lägga upp ett produktbibliotek och sedan sortera in produkterna i mappar för snabbare betalning och bättre ordning på försäljningen. Användare som vill kunna erbjuda kunderna kvitto i handen kan komplettera med Izettles kassalådor och kvittoskrivare.

Andra smarta verktyg i appen är till exempel möjligheten att få dagsrapporter direkt i appen eller sköta bokföringen via detaljerade Excel-rapporter. Izettle-appen laddas ner från Appstore eller Google Play

Förutom kvittoskrivare och kassalådor säljer izettle.com tillbehör som kvittorullar, streckkodläsare, kortläsare, ställ för iPad, ställ för kortläsare med mera. Återförsäljare av kortläsaren Pro är bland annat Clas Ohlson, netonnet, Kjell& Company och Telia.

Izettles kortläsaren kostar 379 SEK plus moms. Användare av tjänsten betalar avgifter som iZettle fastställt och beräknat i enlighet med en prislista som finns på hemsidan. Användare av tjänsten betalar en transaktionsavgift för kortbetalningar från 2,75% och nedåt till 1%,- avgiften minskar ju mer man säljer. iZettle ägs av iZettle AB och drivs från Stockholm.