Inred.se Rabattkod / Kupong 2018 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Inred.se är en snabbt växande webbutik som erbjuder kvalitetsmöbler och inredning i modern nordisk design till både hem och offentliga miljöer. Sortimentet är brett och uppdaterat och du hittar allt ifrån större möbler såsom soffor, sängar och matbord till mindre inredningsdetaljer såsom ljuslyktor, speglar och dekorationer. Produkterna kommer från exklusiva designmärken och välkända tillverkare inom heminredning.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Inred.se:

5% rabatt

5% rabatt hos Inred.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1149

Rabattkod behövs ej. Gäller när du anmäler dig till Inred.ses nyhetsbrev. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda varor hos Inred.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1149&redirect=http%3A%2F%2Fwww.inred.se%2F143-rea

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Inred logotyp Inred.se gör en kvalitetskontroll och utvärdering av alla stoppmöbler och textilmöbler (till exempel soffor och fåtöljer) samt trämöbler (till exempel stolar och bord) innan de lanseras i sortimentet. Kontrollerna innebär att kvalitet, funktion och design utvärderas för att säkerställa att produkten uppfyller de krav som Inred.se och du som kund har på möblerna. Det innebär till exempel att de kontrollerar textilens slitstyrka eller att trästommarnas sammansättning uppfyller kraven för produktens ändamål.

Företaget har lager i Stockholm men levererar till hela Sverige och erbjuder bland annat 14 dagars öppet köp och en ”100 % nöjd kund”-garanti.