ICA Banken Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

ICA Banken är en ung bank som startade sin verksamhet 2001 och ingår i ICA Gruppen. I dag har banken över 680 000 kunder och cirka 330 medarbetare. ICA Banken erbjuder banktjänster till privatpersoner, företag, myndigheter och kommuner. Affärsidén är att förenkla vardagen för ICAs kunder, öka kundernas lojalitet till ICA och minska ICA-butikernas och ICA ABs transaktionskostnader för främmande bank- och kreditkort.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från ICA Banken:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos ICA Banken.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se ICA Bankens startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna.

ICA Banken erbjuder sina privatkunder kort, konton, lån och krediter, sparande och fonder samt olika typer av försäkringar. Banken har även ett utbud av digitala tjänster som Swish, MasterPass, MobiltbankID och säker identifiering. ICA Banken erbjuder fyra olika typer av bankkort: vanligt bankkort, kreditkort, Maestro för barn och ungdomar samt ett studenterbjudande, - Ica Student, där studenter utöver ett bankkort får erbjudanden på mat och försäkringar. ICA Bankens kort har förmåner som till exempel möjlighet till dubbel bonus på alla ICA-köp, reseförsäkringar och inga uttagsavgifter. I bankens utbud av lån finns bolån, billån, båtlån eller lån till annat från 20 000 - 350 000 SEK. Kunder som är intresserade av att spara kan välja att fondspara i Ica Bankens egna fonder eller välja andra fonder ut fondményn alternativt spara på ett traditionellt sparkonto. Ica Banken har även sparkonton för barn. I bankens utbud av försäkringar finns hemförsäkring, bilförsäkring, olycksfallsförsäkring, reseförsäkring, låneskydd och inom kort lanseras en djurförsäkring. I ICA Bankens tjänster för företag ingår betaltjänster och finansiella lösningar i form av uttagsautomater, kontantkort och betalterminaler till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Ica Banken finns även på Facebook där de svarar på frågor varje dag mellan klockan 08.00-22.00. ICA Bankens internetbank finns tillgänglig i mobilen, på dator, samt i app för iPhone eller Android.

Huvuddelen av ICA Bankens verksamhet ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Solna.