Hemfoder Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 20% rabatt, 100-200kr & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Hemfoder är en e-handelsbutik med ett brett sortiment av foder och tillbehör till hund, katt, smådjur och fågel. Hemfoder.se vänder sig till djurägare som tycker det är jobbigt att släpa hem tunga säckar av hundfoder, kattfoder och kattsand från djuraffären och erbjuder hemkörning hela vägen fram till dörren.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Hemfoder:

Minst 10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos Hemfoder.se.

VISA RABATTKOD

www.anrdoezrs.net/links/7792256/type/dlg/http://www.hemfoder.se/rea/

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda rea-produkter hos Hemfoder. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Hemfoder logotyp Företaget samarbetar med Posten och finns tillgängliga för djurägare över hela landet. Hemfoder startades i juni 2010 och ägs av Hemfoder Sverige AB. Alla anställda och aktiva inom Hemfoder har erfarenhet av att vara djurägare och värnar om djurens status i samhället.

I hemfoders sortiment finns hundfoder, kattmat, kattsand, tuggben, hund- och kattgodis, leksaker, hundpåsar och bajspåsar, kosttillskott för katter och hundar, kattlådor och en mängd tillbehör. Hemfoder.se har även specialfoder som veterinärfoder och spannmålsfritt foder för både hund och katt. I sortiment finns kvalitetsmärken som Acana, Applaws, Eukanuba, Ever Clean, Hill's, James Wellbeloved, Orijen, Purina Pro Plan, Royal Canin, Standardt och Vom og Hundemat. Alla produkter i webbutiken presenteras med utförliga produkttexter, ofta tillsammans med goda råd. Kunder erbjuds bonuspoäng på alla köp och uppfödare som handlar på Hemfoder.se kan förutom bonuspoäng få uppfödarrabatter om de skickar in sitt uppfödarkort. Hemfoder.se finns även på Twitter och har nästan 6000 följare på Facebook.

På hemfoder.se finns betalningsalternativen kort, direktbetalning, delbetalning och faktura. Fraktalternativen är hemleverans till dörren utan kvittens, hemleverans till dörren med kvittens, hämta själv hos ombud, eller expresshantering. Hemfoder.se skickar ordern inom 48 timmar från beställningen. Det brukar ta 1-2 dagar för paketet att levereras. Frakten är kostnadsfri inom Sverige om varuvärdet överstiger 500 SEK. Kundtjänsten är öppen helgfri vardag mellan 09.00 - 16.30 och nås via telefon eller mejl.

Företaget har sitt säte i Stockholm med lager i Rosersberg. Hemfoder är medlem i ZOORF - Zoobranschens riksförbund.