Happydays Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Happydays är ett danskt reseföretag som säljer bilsemestrar till semesterorter i Europa. Företaget har ambitionen att möjliggöra kvalitetsvistelser till ett pris som är rimligt, konkurrenskraftigt och återspeglar innehållet i vistelsen. Happydays startade 2004 och har cirka 35-40 medarbetare.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Happydays:

Alla rabatter och rabattkoder hos Happydays.nu

10-30% rabatt, 100-1000kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

clk.tradedoubler.com/click?p=276410&a=2454700&g=23637380

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Happydays startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Happydays arrangerar bilsemestrar med hotell i 12 länder bland annat Italien, Österrike, Frankrike, Tyskland, Danmark, Slovenien och Tjeckien. På sajten kan man boka bilsemesterar med diverse olika semesterteman som till exempel familjesemester, weekendsemester, storstadssemester, krogsemesterslottssemester, vinsemester och SPA-semester. Happydays.nu består av avdelningarna: alla bilsemestrar, sommarsemester, Nordtyskland, minisemester, weekendvistelse, slottssemester, Gardasjön och Mosel. Populära destinationer i kategorin sommarsemester är Salzburgerland, Alsace, Normandie, Rhen, Toscana, Tyrolen, Kroatien, Spanien, Ungern och Gardasjön. På sajten finns resebeskrivningar till alla företagets destinationer och varje hotell är betygsatt av gäster som vistats där. Happydays har en medlemsklubb som heter Reseklubben där medlemskap är gratis och innebär förmånliga reseerbjudande, tävlingar med mera. Happydays.com erbjuder en servicelänk till Scandlines som ger kunder 5 % rabatt på utvalda biljetter på färjeöverfarterna Gedser-Rostock och Rødby - Puttgardenbokat om man är bortrest i minst 2 dagar.

Happydays utnämndes som gazelleföretag av dagbladet Börsen i Danmark år 2009 och 2010. Företaget är medlem av danska resegarantifonden och har sitt säte i Fredrikshamn, Danmark.