Guldbrev Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Guldbrev AB är ett svenskt företag som köper guld, silver och investeringsguld av privatpersoner. Guldbrev startade år 2009 med målsättningen att erbjuda privatpersoner ett nytt sätt att sälja guld genom internet. Eftersom Guldbrevs verksamhet är förlagd till internet och inte har utgifter för butikslokaler kan företaget erbjuda höga priser till den som vill sälja. Idag har Guldbrev AB 40 medarbetare och sedan starten har företaget haft 100 000 kunder. 2700 svenskar följer Guldbrev på Facebook.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Guldbrev:

Alla rabatter och rabattkoder hos Guldbrev.se

Minst 10-30% rabatt, 50-200kr rabatt och mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tc.tradetracker.net/?c=24656&m=12&a=218544&u=%2F

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Guldbrevs startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Guldbrev tar emot allt guld oavsett skick eftersom guldet man köper in ej säljs vidare i befintligt skick, utan återvinns genom att smältas ner. Den som vill sälja sitt guld eller silver till företaget beställer ett Guldbrev online på guldbrev.se eller via kundtjänst. Om man beställer före 17.00 kommer brevet till ens folkbokföringsadress nästa vardag. Att beställa ett Guldbrev är kostnadsfritt och innebär inga förbinder om att man måste sälja sitt guld. Efter att man mottagit sitt Guldbrev postar man hela försändelsen i den bifogade säkerhetspåsen som man därefter lägger i det bifogade REK-kuvertet. Guldet är försäkrat till 100% i samband med att man lämnar in sitt Guldbrev till ett lokalt Postombud. Alla kostnader är förbetalda. Efter att Guldbrev kvitterat ut försändelsen värderar företagets guldvärderare guldet genom att karathalten fastställs och vägs på specialtillverkade och certifierade mätinstrument godkända inom EU. Guldbrevs guldvågar har kalibrerats av oberoende SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Information om vilket pris man får för guldet sker via SMS (eller e-post). Pengarna för guldet betalas ut på ens konto eller via en avi inom 24 timmar från det att värderingen har gjorts, med undantag för helgdagar. Kundtjänsten har telefontid måndag till fredag 09.00-17.00.

2012 blev Guldbrev nominerade till ett av Nordens 25 hetaste bolag inom den digitala sektorn av GP Bullhound Digital Champions Nordic. Guldbrev AB drivs från Stockholm.