GI-boxen Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-50% rabatt | Februari 2019

GI-boxen är matkassen för dig som letar efter en matkasse med lite nyttigare alternativ eller för dig som vill gå ned i vikt på ett smidigt sätt. Med GI-boxen får du varannan vecka 20 stycken frysta måltider i praktiska portionsförpackningar levererade hem till dig.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från GI-boxen:

Alla rabatter och rabattkoder hos GI-boxen

Minst 10-30% rabatt, hundralappar som dras av m.m.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tinyurl.com/hp2pnz9

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se GI-boxens startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

GI-Boxen logotyp Maten är tänkt att räcka till lunch och middag under vardagarna i två veckor. För de måltider du lagar själv under dessa veckor får du flera receptförlag. Alla maträtter innehåller en bra balans mellan protein, fetter och nyttiga kolhydrater och maten är framtagen och anpassad för dig som vill äta enligt GI-metoden. I priset ingår dessutom daglig coachning via mail, receptförslag för frukostar och mellanmål och träningsprogram.

Du som företagare kan erbjuda dina anställda nyttig lunch genom att använda GI-boxens företagstjänst. GI-boxen erbjuder mat på jobbet där de levererar en frys full med goda och nyttiga maträtter direkt till arbetsplatsen och varje månad får alla i personalen ett hälsomail med inspiration och tips.