Geox Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Geox är en italiensk sko- och klädtillverkare som tillverkar produkter i material som tål vatten och andas. Företaget grundades 1995 av Mario Polegato. Namnet Geox kommer från en blandning av det grekiska ordet “geo” som betyder jorden och bokstaven “x” som symboliserar teknologi. Företaget lägger ner mycket resurser på forskning och utveckling av ny teknologi och alla Geox-produkter testas i egna labb. Geox har över 2500 anställda och finns både som fysiska butiker och e-shop.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Geox:

Alla rabatter och rabattkoder hos Geox.com

10-25% rabatt, 50-300kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

www.jdoqocy.com/click-7792256-12282389

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Geox startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

I geox.com e-shop består utbudet av kläder och skor som andas för män, kvinnor, flickor och pojkar. Här finns jackor med Geox patenterade system som både är vattenavvisande och andas, skor tillverkade av gummi och läder och den hållbara kollektionen New Do, tillverkad av bland annat återvinningsbart gummi och naturligt vax. Utbudet för kvinnor innehåller skor i kategorierna moccasins och lace ups, flats and ballerinas, flat sandals, heeled sandals, slip on, pumps, wedges, espadrilles, ankle boots. På sajten kan man även shoppa väskor eller utforska kategorin ”specials highlights” som bland annat innehåller en limited edition kollektion. Skosortimentet för barn består av skor i storlekar från nyfödd till junior.

Vid beställningar för över 999 SEK ingår frakten.

Geox huvudkontor ligger i Montebelluna, i Italien.