Garageportexperten Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Garageportexperten är, precis som namnet antyder, experter på garageportar och de har sedan starten 1995 levererat över 200 000 portar till villor, hyreshus och bostadsföreningar. Garageportexperten har Sveriges bredaste utbud av garageportar, ytterdörrar och de erbjuder portar från flera ledande varumärken inom området såsom Edsbyn, Deiden, Ryterna och det tyska märket Hörmann.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Garageportexperten:

20% rabatt

20% rabatt hos Garageportexperten.

VISA RABATTKOD

adsby.wordon.se/adtrax/click?e=7378&p=9132

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Garageportexperten logotyp De har även ett eget märke, GPE, med portar lämpade speciellt för svenska väderförhållanden. OM man tycker att det är knepigt att handla garageport över internet har de har butiker och utställningar runtom i hela Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder, så att du kan kolla in deras produkter innan du bestämmer dig.

Det är många val som ska göras när man ska köpa ny garageport och Garageportexperten erbjuder kostnadsfri hjälp med rådgivning, att ta mått och kolla upp förhållandena där du vill ha din port samt hjälp med att välja ut själv porten. De bjuder också på en del tips i sin webbshop som kan vara värda att ta en titt på.