Frystorkadmat.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt & Fri Frakt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Frystorkadmat.se är en svensk webbshop som specialiserat sig på frystorkad mat. Frystorkad mat används traditionellt inom friluftsliv eftersom det väger mycket lite, tar liten plats i packningen och har ett högt energiinnehåll. För att laga till frystorkad mat behöver man bara tillsätta vatten.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Frystorkadmat.se:

10-30% rabatt

10-30% rabatt på utvalda varor hos Frystorkadmat.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 1000 kr hos Frystorkadmat.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Frystorkadmat.se logotyp Nätshoppen frystorkadmat.se ägs av Globalen AB som driver sin verksamhet från Älvdalen i Dalarna där de också har sitt lager. Enligt vad de själva uppger har frystorkadmat.se Sveriges största utbud av frystorkad mat till ett bra pris.

I webbshopen säljs ett stort utbud av frystorkad mat från tillverkare som Real Turmat, Trek'n Eat, Mountain House, Blå Band/24H Meals, Adventure Food och Travellunch. Företagets målsättning är att vara Nordens ledande aktör för frystorkad mat. I webbshopen finns (även vegetariska) desserter och snacks. Här finns också tillbehör för att tillreda maten som stormkök, olika typer av kärl, kaffepannor, termosar, flaskor, muggar.

Frystorkat.se säljer även set med tillbehör som är praktiska att ha på vandring, jakt, camping, båtturer, pick nick med mera. Här finns bestickset, resekit med flaskor och kärl, och vikbara sporkar ett bestick som är en kombinerad kniv och gaffel. En klassiker i sortimentet är Light My Fire’s Mealkit designad av Joachim Nordwall som innehåller allt man behöver för att förbereda och äta en god måltid oavsett om man befinner sig på fjällvandring, på älgjakt eller har utflykt på en avlägsen äng. Frakten kostar 59 kronor, och kunder som handlar över 1000 kronor shoppar fraktfritt. Frystorkadmat.se har en leveranstid på 1-3 vardagar.